Facebook Pixel Τρέχουν οι εξελίξεις για το μεγάλο deal στον Πειραιά- Ραντεβού με παίκτη και ομάδα – Πέφτουν υπογραφές;
| 2017-08-02 14:30:00

Τρέχουν οι εξελίξεις για το μεγάλο deal στον Πειραιά- Ραντεβού με παίκτη και ομάδα – Πέφτουν υπογραφές;

Τρέχουν οι εξελίξεις για το μεγάλο deal στον Πειραιά- Ραντεβού με παίκτη και ομάδα – Πέφτουν υπογραφές;

Τι πραγματικά συμβαίνει με «ερυθρόλευκο» Έλληνα στον Ολυμπιακό και ξένο σύλλογο που ετοιμάζεται να δώσει "γη και ύδωρ" για να τον αγοράσει; To sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ...

Από χθες το sportdog.gr σάς έχει ενημερώσει ότι σήμερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στη ρεβάνς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν, θα βρεθεί ο Γιόνας Μπολτ, ο μάνατζερ της Λεβερκούζεν, για χάρη του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο Έλληνας αμυντικός αρέσει πολύ στη γερμανική ομάδα, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει "γη και ύδωρ", όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, για να αποκτήσει τον παίκτη, ωστόσο σε καμία περίπτωση η παρουσία του Γιόνας Μπολτ στην Ελλάδα δε σημαίνει ότι το deal θα ολοκληρωθεί.

Ο άνθρωπος του γερμανικού συλλόγου αναμένεται να έχει συναντήσεις τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την πλευρά της "ερυθρόλευκης" διοίκησης, κάτι που αναμένεται να δείξει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η μεταγραφή και όχι ότι... πέφτουν οι υπογραφές, όπως διαβάζουμε σε σημερινά ρεπορτάζ.

Εξάλλου, όπως σας τονίσαμε και χθες, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο προσκήνιο που να δείχνει τη διάθεση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Ερυθρολεύκων. Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, οι Γερμανοί "παίζουν" μόνοι τους για τον παίκτη, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια στιγμή, δε φαίνεται να ισχύει το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Έλληνα άσο. Η αγγλική ομάδα όντως ασχολήθηκε με τον παίκτη, αλλά δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία του... πλειστηριασμού, ειδικά με τα ποσά που αξιώνουν οι Πειραιώτες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags