Facebook Pixel Χαμός: Έρχονται 4, ποιοι φεύγουν - Τι «τρέχει» με τον Μανόλο, δανεικός-έκπληξη κι ερώτηση για "πράσινο"
| 2017-08-03 12:00:00

Χαμός: Έρχονται 4, ποιοι φεύγουν - Τι «τρέχει» με τον Μανόλο, δανεικός-έκπληξη κι ερώτηση για "πράσινο"

Χαμός: Έρχονται 4, ποιοι φεύγουν - Τι «τρέχει» με τον Μανόλο, δανεικός-έκπληξη κι ερώτηση για "πράσινο"

Ραγδαίες εξελίξεις στην «Ένωση» και σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ποιοι άσοι είναι στη... μαύρη λίστα, τι μεταγραφές ετοιμάζονται; Όλες οι απαντήσεις στο SportDog.gr.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στη Μόσχα, με αποτέλεσμα να μετριάσει την κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα και να δείξει σε κάποιο βαθμό ότι η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες απ' αυτές που φανέρωσε στο ΟΑΚΑ.

Η θετική παρουσία της Ένωσης θα πρέπει να έκανε και τον Μανόλο Χιμένεθ να αισθανθεί πιο άνετα, καθώς είναι αλήθεια πως μετά το πρώτο παιχνίδι υπήρξαν πολλές... μουρμούρες για τον Ισπανό τεχνικό, όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και εντός του συλλόγου.

Πάντως, αν η ΑΕΚ κληρωθεί με βατό αντίπαλο στα πλέι οφ του Europa League και δεν καταφέρει να προκριθεί, τότε πάλι εκτιμάται ότι ο κόουτς θα έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αντίθετα, αν ο αντίπαλος είναι κάποιο μεγάλο όνομα, οι προσδοκίες θα είναι μικρότερες και ο Ισπανός δε θα έχει την ίδια πίεση.

Τέσσερις μεταγραφές, τέσσερις αποχωρήσεις

Στο μεταξύ, οι Κιτρινόμαυροι φουλάρουν από σήμερα για μεταγραφές, καθώς ετοιμάζονται αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του sportdog.gr, στην ΑΕΚ ετοιμάζονται συνολικά για τέσσερις κινήσεις, που θα συνοδευτούν πιθανότατα και με τέσσερις αποχωρήσεις.

Αρχικά, φαίνεται πώς υπάρχει απόφαση να γίνει κίνηση για τερματοφύλακα, μιας και ο Γιάννης Ανέστης προορίζεται να δοθεί δανεικός, μία επιλογή που προκαλεί, φυσικά, μεγάλη έκπληξη

Παράλληλα, στην ΑΕΚ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος είναι... φευγάτος, ενώ θέλουν και έναν κεντρικό χαφ, ανεξάρτητα από την πιθανή πώληση του Γιάκομπ Γιόχανσον. Επιπλέον, το σχέδιο προβλέπει και την απόκτηση ενός εξτρέμ για τη θέση του Ροντρίγκες Πατίτο.

Η ερώτηση για τον Χουλτ

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ φαίνεται πως κοιτάζει διακριτικά και την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, προφανώς μετά τις εξελίξεις με τον Ντίντακ Βιλά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο "στόχαστρο" βρέθηκε κάποια στιγμή και ο Νίκλας Χουλτ, μέσω του γνωστού μάνατζερ Μάρτιν Νταλίν, που είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον Άρνορ Τρίστασον.

Προφανώς πριν ανανεώσει στον Παναθηναϊκό, οι Κιτρινόμαυροι φέρονται να έστειλαν... μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη αν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ένωσης, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε ποτέ σε ουσιαστικές συζητήσεις... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags