Facebook Pixel Η λίστα με τους "δολοφόνους" του Πασκουάλ - Ποιους ξεχώρισε - Αυτόν ξέρει καλά ο Ισπανός!
| 2017-08-11 11:00:00

Η λίστα με τους "δολοφόνους" του Πασκουάλ - Ποιους ξεχώρισε - Αυτόν ξέρει καλά ο Ισπανός!

Η λίστα με τους "δολοφόνους" του Πασκουάλ - Ποιους ξεχώρισε - Αυτόν ξέρει καλά ο Ισπανός!

Αντίστροφα μετράμε για μια ακόμα μεταγραφή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να κρατάει στα χέρια του τη λίστα με τους... δολοφόνους. Όλο το παρασκήνιο.
 

Ο Ολυμπιακός πήρε χθες τον Χόλις Τόμπσον και από ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσει η ώρα που θα γίνει γνωστή και η τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες ώρες "φωτογραφίζεται" ο εκλεκτός του Τσάβι Πάσκουαλ και συγκεκριμένα γράφεται ότι είναι σπέσιαλ σουτέρ με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ρέτζι Ουίλιαμς, ο οποίος αγωνίστηκε τη περασμένη χρονιά στους Πέλικανς, όπως επίσης και στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ.

Ο 31χρονος Ουίλιαμς έχει σημαντική θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας παίξει και στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Λαμποράλ, από όπου και τον γνωρίζει καλύτερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικάνος ήταν από την αρχή ανάμεσα στις λύσεις, που είχε στα χέρια του ο Πασκουάλ, ο οποίος σε λίγες ώρες θα πάρει την τελική του απόφαση.

Είναι πιθανό να είναι, λοιπόν, ο Ουίλιαμς η επιλογή του, αλλά όχι και απόλυτα σίγουρο, αφού στη κορυφή της λίστας του ο Ισπανός έχει δύο ακόμη παίκτες...

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες έχουν βρεθεί στην κορυφή του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού οι Ματ Λοτζέσκι και Μάνι Χάρις, που απασχολούν τους "πράσινους"!

Αμφότεροι ενδιαφέρουν τον Πασκουάλ και δεν αποκλείεται να προωθηθεί μία από τις δικές τους περιπτώσεις, για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις στο "τριφύλλι" τρέχουν και δεν αποκλείεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις, ακόμα και εντός της ημέρας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags