Facebook Pixel Επιστροφή στον ΠΑΟΚ που... φορτώνει τους οπαδούς– Τι "παίζεται" με ξένο άσο και γιατί "βράζει" η Τούμπα!
| 2017-08-14 13:30:00

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ που... φορτώνει τους οπαδούς– Τι "παίζεται" με ξένο άσο και γιατί "βράζει" η Τούμπα!

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ που... φορτώνει τους οπαδούς– Τι "παίζεται" με ξένο άσο και γιατί "βράζει" η Τούμπα!

Την ώρα που η Θεσσαλονίκη αναμένει την επιστροφή του Βιεϊρίνια, υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει πρώτα ένας άλλος παίκτης, που μόνο ενθουσιασμό δεν θα προκαλέσει στον κόσμο...

Στις 30 Ιουλίου, διαβάσατε στο sportdog.gr: «Το μόνο που απομένει τώρα είναι να γίνει γνωστή η ομάδα στην οποία ο... άτακτος Ουάρντα θα συνεχίσει την καριέρα του, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ίδιος δεν… καίγεται και τόσο να αφήσει την Ελλάδα για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, προτιμώντας να παραμείνει στη χώρα μας ή να αφήσει τη Θεσσαλονίκη για κάποια άλλη ευρωπαϊκή πόλη».

Στις 7 Αυγούστου, πριν οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Αιγύπτιου στη Φεϊρένσε, το sportdog.gr έγραψε σε ρεπορτάζ: «Έχοντας μεγάλη… ροπή στην καλή ζωή και στο… ωραίο φύλο, ο Ουάρντα φοβήθηκε πως τα πράγματα θα ήταν… δύσκολα γι΄ αυτόν στη Σαουδική Αραβία και γι΄ αυτόν τον λόγο «υπονόμευσε» τη συμφωνία με την Αλ Φατέ, θεωρώντας πως στην Πορτογαλία θα περάσει… καλύτερα».

Πριν καν ο… αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ο Ουάρντα εμφανίζεται σύμφωνα με τη Record να παρενόχλησε δύο γυναίκες συμπαικτών του, με τον… πρότερο βίο του Αιγύπτιου να περιορίζει τις πιθανότητες οι Πορτογάλοι να γράφουν ψέματα, μην έχοντας άλλωστε και λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο.

Εάν, πάντως, επιβεβαιωθεί η πρόθεση της Φεϊρένσε να στείλει τον Ουάρντα… από εκεί που ΄ρθε αλλά και επιβεβαιωθεί πως όντως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παρενόχλησε τη μία γυναίκα συμπαίκτη του στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της Φεϊρένσε και την άλλη μέσω των Social Media, τότε στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να τον δεχθούν πίσω στην Τούμπα.

Ακόμα κι αυτό να γίνει βέβαια, γιατί με τον ΠΑΟΚ ποτέ δεν μπορείς να είσαι… σίγουρος, τότε ο Ουάρντα είναι σίγουρο πως θα περάσει δύσκολα αφού το σύνολο των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά είναι έξαλλοι μαζί του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags