Facebook Pixel Τρελά σενάρια για Ρέτσο – «Ακυρώνει» τη... σίγουρη μεταγραφή ο μικρός – "Εκλεισε" ο φορ, πότε έρχεται
| 2017-08-14 22:00:00

Τρελά σενάρια για Ρέτσο – «Ακυρώνει» τη... σίγουρη μεταγραφή ο μικρός – "Εκλεισε" ο φορ, πότε έρχεται

Τρελά σενάρια για Ρέτσο – «Ακυρώνει» τη... σίγουρη μεταγραφή ο μικρός – "Εκλεισε" ο φορ, πότε έρχεται

Ποια είναι τα δεδομένα για τον νεαρό άσο, τι ισχύει για όσα κυκλοφορούν για το μέλλον του. Πώς επηρεάζονται οι επόμενες κινήσεις, ποιος άσος ετοιμάζεται να... πιάσει Λιμάνι.

Δύο μόλις 24ώρα πριν το πρώτο πολύ σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ριέκα, όλοι στου Ρέντη ασχολούνται με τη "μάχη" της Τετάρτης, αν και τα μεταγραφικά συνεχίζουν να τρέχουν παράλληλα.

Στο Λιμάνι ψάχνουν ακόμα για κάποιες τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ, οι οποίες θα γίνουν μετά τα ματς με τους Κροάτες και φυσικά θα εξαρτηθούν και από την έκβαση των δύο αναμετρήσεων, ενώ πάντα είναι "ανοιχτοί" σε προτάσεις για παραχώρηση παικτών, όπως για παράδειγμα του Παναγιώτη Ρέτσου, με το αντίστοιχο φυσικά τίμημα.

Το sportdog.gr εδώ και πολλές ημέρες σάς είχε ενημερώσει πως η υπόθεση του Έλληνα άσου δεν είναι τόσο εύκολη και ούτε αποτελεί προτεραιότητά η πώλησή του. Στον Ολυμπιακό, βέβαια, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δώσουν το φετινό καλοκαίρι τον νεαρό αμυντικό, ωστόσο για να πουν το "ναι" θα πρέπει η πρόταση να είναι εξαιρετική και ίσως πάνω από τα 20 εκατομμύρια.

Σε αυτά τα ποσά ήταν οι τελευταίες συζητήσεις με τη Λεβερκούζεν, νούμερα όμως που δεν… πέρασαν όπως μάθαμε στην Premier League. Παρότι κυκλοφορεί έντονα πως η Τότεναμ παρακολουθεί στενά τον Έλληνα στόπερ και ότι ετοιμάζει πρόταση, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν το αντίθετο.

Ο παίκτης όντως προτάθηκε σε πολλές ομάδες της Αγγλίας, ωστόσο καμία δεν έκρινε ότι αυτή τη χρονική περίοδο, αξίζει να δώσει τόσα πολλά χρήματα για να τον κάνει δικό της. Η Τότεναμ ψάχνει δεδομένα στόπερ, έχει το… πορτοφόλι, ωστόσο κοιτάζει άλλη περίπτωση.

Συγκεκριμένα, τα "σπιρούνια" έχουν ως πρώτη τους επιλογή τον Ντάβινσον Σάντσες, τον Κολομβιανό του Αγιαξ, για τον οποίο συζητάει με τους Ολλανδούς προσφέροντας παραπάνω από 30 εκατ. ευρώ. Τη δεδομένη στιγμή ο Παναγιώτης Ρέτσος, στα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός, δεν "παίζει" για καμία αγγλική ομάδα…

Ο "κλεισμένος" και ο στόπερ

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις προσθήκες, ο Ολυμπιακός έχει ανοικτά τα… ραντάρ του και όντως ψάχνεται και πιθανότατα θα κάνει, τουλάχιστον, μία προσθήκη μετά τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά την επίθεση, το όνομα του Ούρος Τζούρτζεβιτς όχι μόνο παραμένει στη λίστα, αλλά θεωρείται "κλεισμένος". Είτε τώρα, εάν ο Ολυμπιακός περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είτε τον Γενάρη, εάν συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Για τον στόπερ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, καθώς εάν δεν υπάρξουν εξελίξεις με τον Ρέτσο, δηλαδή πώληση στη… σωστή τιμή, τότε πολύ δύσκολα θα υπάρξει και μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, κάτι που μέχρι πρόσφατα έδειχνε δεδομένο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags