Facebook Pixel «Βράζει» η Τούμπα με ξένο παίκτη, τι συνέβη και τον «τελειώνουν» – Εκτός πλάνων από τον Λουτσέσκου...
| 2017-08-15 14:00:00

«Βράζει» η Τούμπα με ξένο παίκτη, τι συνέβη και τον «τελειώνουν» – Εκτός πλάνων από τον Λουτσέσκου...

«Βράζει» η Τούμπα με ξένο παίκτη, τι συνέβη και τον «τελειώνουν» – Εκτός πλάνων από τον Λουτσέσκου...

"Τρελαμένοι" στον Δικέφαλο με άσο του συλλόγου που δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά ούτε από τον Ρουμάνο κόουτς - Γιατί θέλουν να τον "ξεφορτωθούν" και γιατί δεν μπορούν;

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο και περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ… ξεχνάνε το όνομά του, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Λούμπος Μίχελ που ιδανικά θα ήθελε να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιό του… χθες. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι εύκολα και γι' αυτό έχει βάλει το χεράκι του και ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο λόγος για τον Ζέλικο Μπρκιτς, τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει να βλέπει ούτε… ζωγραφιστό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να του δώσει ούτε… μισή ευκαιρία και ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει τις προσπάθειες να του βρει ομάδα για να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από το συμβόλαιο των 500 χιλιάδων ετησίως που του προσφέρει.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει προταθεί σχεδόν… παντού αλλά με την κακή προπέρσινη εικόνα του στην Κάρπι (7 συμμετοχές, 15 γκολ παθητικό) και τις προβληματικές περσινές εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ (11 συμμετοχές, 13 γκολ παθητικό) δεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον καμίας ομάδας.

Έτσι, είναι ορατός ο κίνδυνος ο Μπρκιτς να μείνει στον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς να συνεχίζουν να τον πληρώνουν πλουσιοπάροχα, ειδικά αφού ο 31χρονος τερματοφύλακας δεν δείχνει και μεγάλη… διάθεση να αποχωρήσει από την Τούμπα γνωρίζοντας πως τα χρήματα που θα πάρει από τον Δικέφαλο του Βορρά δεν θα τα βρει αλλού ούτε στο… όνειρό του.

Για το όλο πρόβλημα ευθύνη έχει βέβαια και ο Λούμπος Μίχελ που συμφώνησε πέρσι τον Ιούλιο για να υπογραφεί τριετές «κλειστό» συμβόλαιο στον Σέρβο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ, εκτός φυσικά από τον Βλάνταν Ίβιτς που εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Πλέον ο ΠΑΟΚ διαθέτει… πέντε τερματοφύλακες. Τους Ροντρίγκο Ρέι, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Μάριο Σιαμπάνη, Παναγιώτη Γλύκο και Ζέλικο Μπρκιτς. Είναι και αυτός ένας λόγος που οι οπαδοί της ομάδας "τρελάθηκαν" πριν από λίγες ημέρες, με τον προγραμματισμό για τη θέση «1» να έχει πάει για μία ακόμα φορά… περίπατο, όπως έχει συμβεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Ο Νίκος Μελίσσας δόθηκε πάντως δανεικός στη Λαμία αλλά και πάλι η κατάσταση δεν… σώζεται εάν δεν αποχωρήσει και ο Μπρκιτς, ενώ είναι ερωτηματικό το τι θα συμβεί φέτος με τον Μάριο Σιαμπάνη, που «έβγαλε μάτια» στην προετοιμασία που έγινε στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags