Facebook Pixel Φουντώνουν οι φήμες για τον προπονητή κορυφαίας ελληνικής ομάδας - Θα ακολουθήσει τον Στανόγεβιτς;
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-17 12:45:00

Φουντώνουν οι φήμες για τον προπονητή κορυφαίας ελληνικής ομάδας - Θα ακολουθήσει τον Στανόγεβιτς;

Φουντώνουν οι φήμες για τον προπονητή κορυφαίας ελληνικής ομάδας - Θα ακολουθήσει τον Στανόγεβιτς;

Αρκετά δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τον τεχνικό μεγάλου συλλόγου. Γιατί δεν νιώθει άνετα στον πάγκο του - Πώς και πότε μπορεί να υπάρξουν οι "καυτές" εξελίξεις.

Την πρόκριση σε βάρος της Μπριζ θέλουν άπαντες στην ΑΕΚ και ειδικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που -όπως τονίζουν και τα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ- ούτε που σκέφτεται να μείνει η Ένωση εκτός Ευρώπης.

Το... κλίμα φαίνεται πως το έχει αντιληφθεί και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δήλωσε χθες πως η ομάδα του θα παραταχθεί για τη νίκη στο Βέλγιο και μάλιστα με στόχο να μη δεχτεί γκολ.  

Ο Ισπανός τεχνικός έχε καταλάβει πόσο σημαντική είναι για τον σύλλογο η πρόκριση σε βάρος της Μπριζ και φαίνεται να γνωρίζει πως θα πρέπει να βάλει την ομάδα στους ομίλους του Europa League, για να μπορεί και ο ίδιος με ηρεμία να συνεχίσει απερίσπαστος τη δουλειά του.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι μετά τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τα "βέλη" -ακόμα κι από εντός της ομάδας- έπεσαν αποκλειστικά πάνω στον κόουτς, ο οποίος αποφάσισε στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ να παρατάξει μια ομάδα αμυντική και φοβισμένη.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση σε βάρος της Μπριζ, οι... μουρμούρες θα επιστρέψουν ξανά για τον Ισπανό και σε αυτό το ενδεχόμενο κανένας δεν θα μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Τι ισχύει για Μπάγεβιτς και Ολυμπιακό

Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί της Ένωσης συνεχίζουν να "βράζουν" με τον Ντούσκο Μπάγεβιτς και τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του Ολυμπιακού.

Στην πραγματικότητα, όντως ο "Ντούσκο" παραχώρησε τη συγκεκριμένη συνέντευξη, ωστόσο ενοχλήθηκε από τον τρόπο που διατυπώθηκαν τα λεγόμενά του.

Δεν ήθελε να γραφτούν έτσι τα όσα είπε για τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο ο συντάκτης τον παράκουσε, όπως έλεγε, τουλάχιστον, στο περιβάλλον του.

Μάλιστα, μόλις πληροφορήθηκε την έκταση που πήρε το θέμα έγινε έξαλλος, ενώ έσπευσε να διαψεύσει τις δηλώσεις που... άναψαν φωτιές στους ΑΕΚτζήδες.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags