Facebook Pixel Απίθανη κίνηση απ' τον Κλάους, έβαλε "φωτιά" στην Τούμπα – Του... έριξε "άκυρο" ο Λουτσέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-18 11:15:00

Απίθανη κίνηση απ' τον Κλάους, έβαλε "φωτιά" στην Τούμπα – Του... έριξε "άκυρο" ο Λουτσέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανη κίνηση απ' τον Κλάους, έβαλε "φωτιά" στην Τούμπα – Του... έριξε "άκυρο" ο Λουτσέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί ο Έλληνας επιθετικός "τρέλανε" τον κόσμο στην αναμέτρηση με την Έστερσουντ – Τι τρομερή πρωτοβουλία πήρε, αλλά ο Ρουμάνος κόουτς τον αγνόησε; Δείτε το στιγμιότυπο!

Αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στην Τούμπα με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη, δεν έχει προηγούμενο. Με το που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε εντολή στον Κλάους να βγάλει το φανελάκι της προθέρμανσης για να τον χρησιμοποιήσει ως τρίτη αλλαγή, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Έλληνα επιθετικό με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο μεγάλος… χαμός, όμως, έγινε τη στιγμή που ο Αθανασιάδης πάτησε στο χορτάρι αντικαθιστώντας τον Ρόμπερτ Μακ, με τον Κλάους να αποθεώνεται από ολόκληρη την Τούμπα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον 28χρονο επιθετικό, που παραμένει σε… κακό φεγγάρι αλλά όλα δείχνουν πως θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία με τον Λουτσέσκου στον πάγκο, εκεί που βρισκόταν… υπ΄ ατμόν με προπονητή τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Το χειροκρότημα της κερκίδας φάνηκε να κάνει καλό στον Αθανασιάδη που στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε μεγάλη διάθεση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να σκοράρει. Ήταν τέτοια η…. τρέλα όμως του Κλάους να επιστρέψει στα γκολ, που με το που ο Πέδρο Ενρίκε κέρδισε το πέναλτι στο 87' από τη… γροθιά που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα της Έστερσουντ, σήκωσε τα χέρια του απευθυνόμενος στον πάγκο και ζήτησε να εκτελέσει αυτός την εσχάτη των ποινών (δείτε το δεύτερο βίντεο στο 5:35).

Τελικά, ο Λουτσέσκου υπέδειξε για "εκτελεστή" τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και όχι τον Αθανασιάδη, αλλά ο Ρουμάνος έδειξε με το "καλημέρα" πως τον υπολογίζει ως δεύτερη λύση πίσω από τον Σερβοελβετό επιθετικό.

Αυτό που μένει να μάθουμε στους επόμενους αγώνες, είναι το αν ο Κλάους υπολογίζει ακόμα στον… εαυτό του και αν θυμηθεί επιτέλους την… τέχνη του σκοραρίσματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags