Facebook Pixel Μεγάλη μαγκιά από Χάσι, ανατροπή με "τελειωμένο" - Δε φεύγει από τον Ολυμπιακό, υπολογίζεται κανονικά
| 2017-08-21 22:00:00

Μεγάλη μαγκιά από Χάσι, ανατροπή με "τελειωμένο" - Δε φεύγει από τον Ολυμπιακό, υπολογίζεται κανονικά

Μεγάλη μαγκιά από Χάσι, ανατροπή με "τελειωμένο" - Δε φεύγει από τον Ολυμπιακό, υπολογίζεται κανονικά

Τι κι αν υπάρχουν (ακόμα και σήμερα) σενάρια αποχώρησής του απ' το Λιμάνι, ο Κοσοβάρος προπονητής τον θέλει στην ομάδα του. Ποιος είναι; To sportdog.gr έχει καυτό παρασκήνιο...

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς με την πρώτη πρόκριση στην Ευρώπη κόντρα στην Παρτιζάν και με τις νίκες απέναντι σε Ριέκα και Λάρισα, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα, έχει κερδίσει τον κόσμο, ο οποίος δεν… πέταξε από τη χαρά του στο άκουσμα του ονόματός του το καλοκαίρι.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού όμως, εκτός από τον κόσμο και τη διοίκηση, έχει «κερδίσει» με τη δουλειά του και τους παίκτες του, οι οποίοι παραδέχονται πως εργάζεται σκληρά για το καλό της ομάδας και ότι προσπαθεί πάντα να είναι δίκαιος. Άλλωστε και ο ίδιος ο Χάσι, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να δώσει ευκαιρίες ακόμα και σε ποδοσφαιριστές που δεν τους θεωρεί βασικούς (η ερώτηση ήταν για τους Μάρτινς και Ανσαριφάρντ) και να αλλάξει γνώμη, εφόσον τον πείσουν.

Αυτό φαίνεται πως έχει συμβεί και με έναν ακόμα παίκτη στο Λιμάνι, τον Ανδρούτσο, o οποίος παρότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή του και παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για δανεισμό του, όλα δείχνουν ότι θα μείνει στην ομάδα.

Ο νεαρός άσος ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπου ξεκίνησε βασικός, ενώ και στον Ρέντη παρουσία του είναι πολύ θετική. Ο μικρός δουλεύει συνεχώς και φαίνεται πως σιγά-σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη του Χάσι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως υπήρξαν και δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Ανδρούτσος βρίσκεται στη λίστα του Μίκαελ Σκίμπε για την Εθνική. Ο Έλληνας άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Λιμάνι και ο Χάσι σκέφτεται πλέον να τον κρατήσει στην ομάδα και να τον έχει στο ροτέισον για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags