Facebook Pixel "Ο Ουζουνίδης τον ζήτησε από τον Ολυμπιακό – Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του κι αν θα είναι αντι-Ζέκα"
| 2017-08-22 15:15:00

"Ο Ουζουνίδης τον ζήτησε από τον Ολυμπιακό – Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του κι αν θα είναι αντι-Ζέκα"

του Γιώργου Κτενά
"Ο Ουζουνίδης τον ζήτησε από τον Ολυμπιακό – Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του κι αν θα είναι αντι-Ζέκα"

Το άγνωστο παρασκήνιο για τον παίκτη-"καψούρα" του προπονητή του Παναθηναϊκού...

Εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη αποτέλεσε η μεταγραφή του Φάνη Τζανδάρη στον Πανιώνιο, τον χειμώνα του 2016, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Αντώνης Μανίκας.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Πανιωνίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τα τρεξίματα που έχει στο παιχνίδι του αλλά και τον χαρακτήρα του, ενώ σχολίασε και τις εξελίξεις στην υπόθεση Ανσαριφάρντ για τους "κυανέρυθρους".

"Ο Τζανδάρης είναι χαφ με πάρα πολλά τρεξίματα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον πιστεύει πολύ. Έχει θετική άποψη για την αξία του και ήταν δική του εισήγηση η έλευσή του στον Πανιώνιο, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Για να τον πάρει και στον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι τον πιστεύει πολύ", ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Μανίκα στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν μπορεί ο 24χρονος αμυντικός μέσος να αντικαταστήσει τον Κάρλος Ζέκα στην 11άδα του Παναθηναϊκού, στην περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει για την Κοπεγχάγη:

"Ο Ζέκα είναι πιο έμπειρο παιδί, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Φάνης προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό. Έχει δυνατότητες ως ποδοσφαιριστής, αλλά δεν ξέρω αν στον Παναθηναϊκό υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί του για να γίνει αντι-Ζέκα. Δεν ξέρω, δηλαδή, τι έχει στο μυαλό του ο Μαρίνος Ουζουνίδης".

Πώς είναι σαν άνθρωπος;

"Πολύ καλός χαρακτήρας και είχε δέσει με την ομάδα, με τον Πανιώνιο. Πολύ καλός επαγγελματίας και μας είχε αφήσει μεγάλη στεναχώρια ο τραυματισμός του".

Πείτε μας δύο λόγια για τον Πανιώνιο και τους φετινούς στόχους, αλλά και για την περίπτωση του Ανσαριφάρντ.

"Ο Πανιώνιος, πλέον, είναι ομάδα που έχει περάσει σε όλο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι ότι έχει στόχους. Θέλουμε να έχουμε καλή πορεία και φέτος και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Τώρα, όσον αφορά την περίπτωση του Ανσαριφάρντ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Αλλά δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την περίπτωσή του. Στην επίθεση έχουμε τους Ντουρμισάι και Γεσίλ (και όχι μόνο αυτούς), η ομάδα είναι σχεδόν πλήρης. Ο προπονητής έχει πει τι θέλει και ο Καρίμ τώρα είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα υπάρξει κάτι θετικό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags