Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω στην Τούμπα; - Ποιος μπήκε στο "μάτι" των οπαδών - Ηχηρό διαζύγιο εάν έρθει αποκλεισμός
| 2017-08-24 12:15:00

Τα πάνω-κάτω στην Τούμπα; - Ποιος μπήκε στο "μάτι" των οπαδών - Ηχηρό διαζύγιο εάν έρθει αποκλεισμός

Τα πάνω-κάτω στην Τούμπα; - Ποιος μπήκε στο "μάτι" των οπαδών - Ηχηρό διαζύγιο εάν έρθει αποκλεισμός

Τι μπορεί να ταράξει τα νερά στον Δικεφάλο σε περίπωση που δεν προκριθεί ο σύλλογος – Ποιο σημαντικό πρόσωπο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και γιατί. «Καυτό» ρεπορτάζ.

Με την πρόσληψη του Ράζβαν Λουτσέσκου στη θέση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο Λούμπος Μίχελ πήρε την «εκδίκησή» του για το ότι κατά κάποιον τρόπο… παραμερίστηκε στην επιλογή του αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε τον Ιούνιο τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς και ουσιαστικά «καπέλωσε» τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή, που τελικά έστω και με καθυστέρηση δύο μηνών κατάφερε να φέρει στην Τούμπα τον Λουτσέσκου, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά εδώ και χρόνια από τη στενή φιλία που έχει «χτίσει» με τον πατέρα του, Μιρτσέα, την εποχή που οι δυο τους συνυπήρξαν στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι… ρόδινα για τον Μίχελ. Ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει άμεσα αποτελέσματα και η εικόνα του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της χρονιάς δεν τον έχει ικανοποιήσει καθόλου, ενώ ήρθε και η «γκέλα» στη Λιβαδειά για να… δέσει το γλυκό.

Φυσικά, ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Σαββίδη, αλλά είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα είναι… αγχωμένος, προσπαθώντας να βοηθήσει τον Λουτσέσκου να βελτιώσει την εικόνα του ΠΑΟΚ, αφού ξέρει πως από τη δουλειά και τα αποτελέσματα του Ρουμάνου θα κριθεί και ο ίδιος.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μίχελ έχει ενεργοποιηθεί πολύ περισσότερο στην καθημερινότητα της ομάδας απ΄ ότι τους δύο μήνες που προπονητής ήταν ο Στανόγεβιτς και ενώ βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, έχοντας να «κλείσει» μέχρι τις 31 Αυγούστου σημαντικές μεταγραφικές υποθέσεις.

Δεν είναι τυχαίο που ο Μίχελ επέλεξε να υποδεχθεί ο ίδιος τον Ομάρ Ελ Καντουρί αλλά και δεν ταξίδεψε από χθες στη Σουηδία για τη σημερινή ρεβάνς με την Έστερσουντ, γνωρίζοντας παράλληλα πολύ καλά πως έχει χάσει πόντους στην εκτίμηση του κόσμου του ΠΑΟΚ για το ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ακόμα «ψάχνεται» για στόπερ, αμυντικό μέσο και… Βιεϊρίνια.

Όσοι γνωρίζουν από… μέσα πρόσωπα και καταστάσεις στην Τούμπα, λένε πως ο Μίχελ δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Με τον Ιβάν Σαββίδη κανείς δεν μπορεί όμως να είναι… σίγουρος, ειδικά εάν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει σήμερα να προκριθεί στους ομίλους του Europa League και η πορεία των "ασπρόμαυρων" στο πρωτάθλημα δεν είναι αυτή που θέλει ο μεγαλομέτοχος και ο κόσμος, δηλαδή πορεία πρωταθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελές φήμες στη Θεσσαλονίκη για Βιεϊρίνια - Tι "παίζεται" με  ΠΑΟΚ και Γιόχανσον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags