Facebook Pixel Ραγδαίες και... καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, έρχεται το πρώτο μεγάλο διαζύγιο – Έτσι το "γυρίζει" ο Σαββίδης!
| 2017-08-25 12:30:00

Ραγδαίες και... καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, έρχεται το πρώτο μεγάλο διαζύγιο – Έτσι το "γυρίζει" ο Σαββίδης!

Ραγδαίες και... καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, έρχεται το πρώτο μεγάλο διαζύγιο – Έτσι το "γυρίζει" ο Σαββίδης!

Ποια θα είναι η αντίδραση του μεγαλομετόχου μετά από τον πικρό αποκλεισμό και την οργή των φιλάθλων; Ποιον διώχνει και τι ετοιμάζεται να κάνει για να αλλάξει το κλίμα; Διαβάστε...

Πολύ κακό είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Έστερσουντ, αλλά και την οργή του κόσμου κατά της διοίκησης.

Πλέον, αναμένονται εξελίξεις στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο, προκειμένου να "ταρακουνηθεί" η ομάδα ενόψει της συνέχειας, καθώς ακόμα η σεζόν είναι στο ξεκίνημά της και στον Δικεφάλο θέλουν να κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσει ο σύλλογος το πρωτάθλημα.

Αρχικά, δεν τίθεται ακόμα κανένα θέμα απομάκρυνσης του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος δεν μπορεί να χρεωθεί αποκλειστικά έναν αποκλεισμό από τη στιγμή που η ομάδα δεν είναι δική του και έχει δουλέψει ελάχιστα στον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

Όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος είναι πλέον το "μαύρο πρόβατο" στην Τούμπα, τόσο για τον κόσμο, όσο και για τη διοίκηση, η οποία θεωρεί ότι έχει την απόλυτη ευθύνη για τον κακό φετινό σχεδιασμό.

Εξάλλου, από χθες σας είχαμε ενημερώσει ότι η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη για τον Σλοβάκο και πως σε περίπτωση αποκλεισμού του Δικεφάλου, ο πρώην ρέφερι θα αποχαιρετούσε την Τούμπα.

Το διαφαινόμενο "διαζύγιο" με τον Λούμπος Μίχελ, πάντως, δε θα είναι η μοναδική ενέργεια της διοίκησης για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Υπάρχει η πρόθεση να γίνουν μια σειρά από μεταγραφικές κινήσεις που από τη μία θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπει δυνατά στη "μάχη" του πρωταθλήματος και από την άλλη θα "ζεστάνουν" ξανά τον κόσμο που έχει "πληγωθεί" αφάνταστα από τον χθεσινό αποκλεισμό.

Όπως εκτιμάται, οι "ασπρόμαυροι" θα κάνουν δεδομένα δύο κινήσεις για στόπερ και χαφ (εξάρι), ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός φορ με "διαφορετικά χαρακτηριστικά" για να αντικαταστήσει τον Κλάους Αθανασιάδη.

Παράλληλα, πάντα "παίζει" η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, μια κίνηση που πλέον μπορεί να γίνει περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους, μιας και πρόκειται για ένα όνομα που σίγουρα θα "γλυκάνει" τον κόσμο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άγρια επίθεση οπαδών σε Ιβάν και Μίχελ - Τι έκανε ο Γιώργος Σαββίδης στο «πέσιμο»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags