Facebook Pixel Ετσι... απογειώνει την ΑΕΚ ο "Τίγρης", πάει για διπλό "μπαμ" - Το "γύρισε" ο Μανόλο - "Άκυρο" για Βράνιες!
| 2017-08-25 20:15:00

Ετσι... απογειώνει την ΑΕΚ ο "Τίγρης", πάει για διπλό "μπαμ" - Το "γύρισε" ο Μανόλο - "Άκυρο" για Βράνιες!

Ετσι... απογειώνει την ΑΕΚ ο "Τίγρης", πάει για διπλό "μπαμ" - Το "γύρισε" ο Μανόλο - "Άκυρο" για Βράνιες!

Πώς ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα μετά τη σημαντική πρόκριση και τι ισχύει τώρα για τον Ισπανό κόουτς. Το "καυτό" ρεπορτάζ στο sportdog.gr.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δίνει μία ώθηση στον σχεδιασμό της ομάδας, μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος σε λίγες ημέρες.

Η είσοδος της Ένωσης στους ομίλους φέρνει πολύ χρήμα στα ταμεία του συλλόγου (7,5 εκατ. ευρώ), μέρος των οποίων είναι δεδομένο ότι θα δοθεί στην ενίσχυση του "κιτρινόμαυρου" ρόστερ.

Αραούχο και ένας για τον άξονα

Η πρώτη προσθήκη είναι ξεκάθαρη και πρόκειται για τον Σέρχιο Αραούχο, το όνομά του οποίου ακούστηκε στη ρεβάνς με την Μπριζ. Όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομά του, με τους ΑΕΚτζηδες να στέλνουν σαφές μήνυμα προς τη διοίκηση, προκειμένου να εξαντλήσει τα δεδομένα για την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού στην Ελλάδα.

Το 3-5-2 άρεσε πολύ και απ' ότι φαίνεται θα... φορεθεί αρκετά φέτος από την ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Χιμένεθ να γυρίσει μόνιμα σε αυτό το σύστημα, το οποίο μπορεί να πάει πίσω κάποιες υποθέσεις, όπως αυτή του εξτρέμ, μιας και δεν αποτελεί προτεραιότητα στο νέο πλάνο του κόουτς.

Οι "κιτρινόμαυροι" όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, εδώ και ημέρες αναζητούν παντού για παίκτες σε κάθε θέση του άξονα. Ήδη ο Γιόχανσον πήρε το... μήνυμα από τους δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο (αφού δεν ανανεώνει), οπότε η Ένωση ψάχνεται για να συμπληρώσει το έτσι και αλλιώς δυνατό κέντρο της με την παρουσία των Σιμόες-Γαλανόπουλου.

"Χλωμό" του Βράνιες, το "γύρισε" ο Χιμένεθ

Όσον αφορά την υπόθεση Βράνιες και Κρίσταλ Πάλας, ο θόρυβος που δημιούργησε το δημοσίευμα της Mirror φαίνεται πως ήταν σε μεγάλο βαθμό υπερβολικός, ίσως λόγω του παιχνιδιού με τη Μπριζ. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει θέμα. 

Πάντως, με την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ φαντάζει δύσκολο έως απίθανο, να πουλήσει η Ένωση τον Βόσνιο τη δεδομένη χρονική στιγμή, όταν η μεταγραφική αξία του 27χρονου αμυντικού μπορεί να έχει... εκτιναχθεί στο τέλος της συμμετοχής του Δικεφάλου στη διοργάνωση, αλλά και από την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι. Ο Δικέφαλος μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα τότε από τη μεταγρφή του. Γι' αυτό, όπως προκύπτει, η παραμονή του Βράνιες συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Αυτό θα ήθελε σίγουρα και ο Χιμένεθ, ο οποίος πλέον έχει κερδίσει αρκετό έδαφος στην ομάδα. Μετά τη δυσαρέσκεια που προκλήθηκε στους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ, ο Ισπανός τεχνικός έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα. Δεδομένα το αξίζει, αφού στα παιχνίδια με την Μπριζ ρίσκαρε και δικαιώθηκε απόλυτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags