Facebook Pixel Αδιανόητα πράγματα στον ΠΑΟΚ πριν απ' τη λήξη των μεταγραφών – Διαζύγια-εκπλήξεις, απίστευτος Μίχελ!
| 2017-08-29 21:00:00

Αδιανόητα πράγματα στον ΠΑΟΚ πριν απ' τη λήξη των μεταγραφών – Διαζύγια-εκπλήξεις, απίστευτος Μίχελ!

Αδιανόητα πράγματα στον ΠΑΟΚ πριν απ' τη λήξη των μεταγραφών – Διαζύγια-εκπλήξεις, απίστευτος Μίχελ!

Τα πάνω-κάτω ενδέχεται να έρθουν στην Τούμπα τις προσεχείς ώρες- Ποιοι είναι πιθανό να αποχωρήσουν απ' τον Δικεφάλο και για ποιον «τα γύρισε» ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής;

Ο Πέδρο Ενρίκε αποτέλεσε την επιλογή του Λούμπος Μίχελ τον περασμένο Ιανουάριο για την αντικατάσταση του Γκάρι Ροντρίγκες, που παραχωρήθηκε στη Γαλατάσαραϊ. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στη Ρεν και της έδωσε ποσοστό 20% επί των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019 και μπήκε αμέσως στις καρδιές των ΠΑΟΚτσήδων με το γκολ στο 85ο λεπτό του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στις 5 Φεβρουαρίου λίγες ημέρες μετά την έλευσή του στον Δικέφαλο του Βορρά και με το οποίο οι "ασπρόμαυροι" πήραν τη νίκη με σκορ 3-2, ενώ με δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ενρίκε ξεκίνησε… φουριόζος και τη φετινή χρονιά με το γκολ που πέτυχε στο Κίεβο κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ αλλά η αλήθεια είναι πως ο Λούμπος Μίχελ τον έβλεπε με… μισό μάτι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, λόγω της όχι και τόσο καλής παρουσίας του στις προπονήσεις στην Ολλανδία και του απείθαρχου πολλές φορές παιχνιδιού του, παρά το ότι ο ίδιος τον έφερε στην Τούμπα.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Τούμπα, οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ για δανεισμό του Βραζιλιάνου δεν προκάλεσαν έκπληξη, όπως έκπληξη δεν θα προκαλέσει και μία αποχώρηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αφού πλέον στο ρόστερ υπάρχει ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Δημήτρης Πέλκας έχει πολύ καλύτερη εικόνα από τον Ολλανδό, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έως τώρα.

Στροφή Μίχελ για Βιεϊρίνια

Δικαιολογημένα πάντως, η πιθανή παραχώρηση του Ενρίκε στην Καραμπάγκ έχει ανοίξει και πάλι την κουβέντα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, για τον οποίο όμως ο Λούμπος Μίχελ είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του σε πρόσφατη κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντάς του πως η μεταγραφή δεν πρέπει να γίνει για οικονομικούς λόγους.

Και ενώ λοιπόν ο Μίχελ δεν έδειχνε και τόσο… ζεστός για την επιστροφή του Πορτογάλου, παρότι από το περιβάλλον του προέκυπτε πως έχει "πέσει" αρκετά σε σχέση με το συμβόλαιο που αρχικά ήθελε, ο Σλοβάκος έχει κάνει στροφή 180 μοιρών για τον αγαπημένο της ασπρόμαυρης κερκίδας, με τη θέση του να είναι περισσότερο επισφαλής από ποτέ και τον Ιβάν Σαββίδη να σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον απομακρύνει από τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Η μεταγραφή του Μαουρίτσιο πάντως έχει βελτιώσει αρκετά την ψυχολογία και τη διάθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ που πλέον περιμένουν να ακούσουν… ευχάριστα και για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τα επόμενα 24ωρα να είναι πολύ κρίσιμα και να κρύβουν ίσως και άλλες… εκπλήξεις, καθώς ο κακός προγραμματισμός έχει αφήσει πολλά «ανοιχτά» θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι έκλεισε το μεγάλο deal ο ΠΑΟΚ - Αυτός "φέρνει" παίκτη που θα κάνει τη διαφορά


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags