Facebook Pixel Toν "έκλεισε" ο ΠΑΟ, απομένει το "οκ" Ουζουνίδη- Ποιος προβάρει τα πράσινα - "Άκυρο" για στόπερ...
| 2017-08-30 12:15:00

Toν "έκλεισε" ο ΠΑΟ, απομένει το "οκ" Ουζουνίδη- Ποιος προβάρει τα πράσινα - "Άκυρο" για στόπερ...

Toν "έκλεισε" ο ΠΑΟ, απομένει το "οκ" Ουζουνίδη- Ποιος προβάρει τα πράσινα - "Άκυρο" για στόπερ...

Οι Πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα απ' την απόκτηση ξένου, ωστόσο ακόμα ο Έλληνας προπονητής δεν έχει πει το «ναι» - Ποια επιθυμία του μάλλον δε θα πραγματοποιηθεί;

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον βασικό σκοπό του, που ήταν η απόκτηση αντικαταστάτη του Κάρλος Ζέκα, με τη μεταγραφή του Γιακούμπα Σιλά, ωστόσο οι Πράσινοι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν ακόμα μία κίνηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Στο Τριφύλλι θέλουν να αποκτήσουν κι έναν ακραίο επιθετικό, με την περίπτωση του Νίκολα Νίνκοβιτς να βρίσκεται στο προσκήνιο και να εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Τζένοα για τον Σέρβο άσο είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο για τον δανεισμό του παίκτη και φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά την ολοκλήρωση του deal.

Στην πραγματικότητα, αυτό που δείχνει να εκκρεμεί για να πάρει ο ποδοσφαιριστής το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα είναι η έγκριση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει δώσει ακόμα το "οκ" για τον Σέρβο εξτρέμ και παρουσιάζεται να τσεκάρει κι άλλες περιπτώσεις πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Βέβαια, επειδή ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, δεν αποκλείεται τελικά ο κόουτς του Τριφυλλιού να καταλήξει στον Νίκολα Νίνκοβιτς, από τη στιγμή δε που η υπόθεσή του είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο από τους Πράσινους.

Την ίδια στιγμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε και την απόκτηση ενός στόπερ, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτή του η επιθυμία πραγματικότητα. Εξάλλου, ο Νικολάς Μπουρντίσο, που απασχόλησε πολύ σοβαρά τους Πράσινους, κρίθηκε απαγορευτική περίπτωση λόγω του υψηλού του κασέ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags