Facebook Pixel Δραματικές ώρες στην Τούμπα – Ντόμινο εξελίξεων με παικταρά και "φευγάτο"- "Τρελαμένοι" οπαδοί-Ραζβάν
| 2017-08-31 11:30:00

Δραματικές ώρες στην Τούμπα – Ντόμινο εξελίξεων με παικταρά και "φευγάτο"- "Τρελαμένοι" οπαδοί-Ραζβάν

Δραματικές ώρες στην Τούμπα – Ντόμινο εξελίξεων με παικταρά και "φευγάτο"- "Τρελαμένοι" οπαδοί-Ραζβάν

Το... κόκκινο έχει πιάσει η αγωνία στη Θεσσαλονίκη για τη μεγάλη προσθήκη του Δικεφάλου που θα φέρει ανατροπή στον σχεδιασμό λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου!

Με το… F5 αγκαλιά βρίσκεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ, περιμένοντας να διαβάσει τα ευχάριστα για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα. Η συμφωνία με τον Πορτογάλο άσο είναι δεδομένη και αφορά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όμως ακόμα δεν έχει επιτευχθεί το deal με τη Βόλφσμπουργκ.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά αισιοδοξούν βάσιμα πάντως πως οι «Λύκοι» είτε θα ζητήσουν ένα μικρό οικονομικό ποσό ή θα απεμπολήσουν το δικαίωμά τους να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους για τον 31χρονο εξτρέμ, καθώς δεν υπολογίζουν στον Βιεϊρίνια και θα «γλιτώσουν» ένα ποσό που φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, εφόσον απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.

Ο χρόνος πιέζει τον ΠΑΟΚ αλλά έχει «σύμμαχο» και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που από την πλευρά του πιέζει όσο μπορεί τον γερμανικό σύλλογο, με την υπόθεση να θυμίζει… θρίλερ. Αυτό που απομένει να μάθουμε, είναι το ποιο θα είναι το… τέλος του.

Η υπόθεση Βιεϊρίνια, ωστόσο, είναι αλληλένδετη με την υπόθεση του Πέδρο Ενρίκε, τον οποίο θέλει σαν… τρελή η Καραμπάγκ για να ενισχύσει την επίθεσή της ενόψει της συμμετοχής της στους ομίλους του Champions League.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Αζέρων έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, που μπορεί αρχικά να μην… τρελάθηκε με την προοπτική να αφήσει την Ελλάδα για το Αζερμπαϊτζάν αλλά στην πορεία «γλυκάθηκε» με τη σκέψη να πάρει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Εάν, όμως, το… θρίλερ Βιεϊρίνια δεν έχει σήμερα happy end για τον ΠΑΟΚ, ο Ενρίκε θα παραμείνει στην Τούμπα αφού οι επιλογές του Λουτσέσκου για τα άκρα της επίθεσης είναι μετρημένες. Γι' αυτό έχει ενημερωθεί ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που κι αυτός περιμένει με αγωνία να μάθει σήμερα το… μέλλον του, λίγους μόλις μήνες μετά την μετακόμισή του από τη Ρεν στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags