Facebook Pixel Απίστευτο "πράσινο" deal δεν έγινε στο παρά ένα - Το "ναι" του Μήτρογλου και η τρελή ρήτρα 45 εκατ. ευρώ
| 2017-09-01 12:00:00

Απίστευτο "πράσινο" deal δεν έγινε στο παρά ένα - Το "ναι" του Μήτρογλου και η τρελή ρήτρα 45 εκατ. ευρώ

Απίστευτο "πράσινο" deal δεν έγινε στο παρά ένα - Το "ναι" του Μήτρογλου και η τρελή ρήτρα 45 εκατ. ευρώ

Μία εξωπραγματική συμφωνία πήγε να κλείσει ο Παναθηναϊκός λίγο πριν την εκπνοή, αλλά η μεταγραφή «χάλασε» κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. To Sportdog.gr έχει το παρασκήνιο. 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στις μεταγραφές, κάνοντας τρεις σημαντικές προσθήκες την τελευταία στιγμή (Σιλά, Μουνιέ, Χίλιεμαρκ), ωστόσο θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα ακόμα μεγάλο deal, που θα αφορούσε, όμως, την πώληση βασικού παίκτη.

Ο λόγος για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, για τον οποίο η Μπενφίκα ήρθε στην Ελλάδα για να τον αγοράσει από τους Πράσινους, προσφέροντας 2 εκατ. ευρώ και 15% ποσοστό μεταπώλησης, αλλά το deal δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί, μιας και η συγκεκριμένη πρόταση αιφνιδίασε τόσο τους Πράσινους, όσο και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος ζήτησε χρόνο για να... συνειδητοποιήσει την πιθανότητα μιας τόσο μεγάλης μεταγραφής.

Μάλιστα, η πρόταση των Πορτογάλων ήταν... εξωπραγματική και προς τον ποδοσφαιριστή, καθώς του πρόσφεραν πενταετές κλειστό συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης 45 εκατ. ευρώ(!), ποσό πραγματικά υπέρογκο για Έλληνα παίκτη και δη νεαρό που δεν έχει ακόμα μεγάλες εμπειρίες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, τη μεταγραφή "ενέκρινε" και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος ρωτήθηκε από τους ιθύνοντες της πορτογαλικής ομάδας για τις ικανότητες του νεαρού γκολκίπερ και είπε τα καλύτερα λόγια. Ο Έλληνας φορ, άλλωστε, είναι ο στενός φίλος με τον αδερφό του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, Παναγιώτη, οπότε δεν υπήρχαν πιθανότητες να μην αποθεώσει τον διεθνή πορτιέρο.

Εξάλλου, πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου, Παναγιώτης Γαλαριώτης, ο οποίος χτες πέτυχε το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη μεταγραφή του έμπειρου φορ στη Μασσαλία.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί σωστά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και να μην "κάψει" τον μικρό, μιας και η Μπενφίκα αναμένεται να επιστρέψει τον Γενάρη και τότε θα υπάρχει δεδομένα περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η τεράστια μετακίνηση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags