Facebook Pixel «Καυτό» παρασκήνιο για πρώην «πράσινο» που πάει στην ΑΕΚ – Πώς θα γίνει το... μπαμ του Τίγρη κι ο ΠΑΟ
| 2017-09-04 13:00:00

«Καυτό» παρασκήνιο για πρώην «πράσινο» που πάει στην ΑΕΚ – Πώς θα γίνει το... μπαμ του Τίγρη κι ο ΠΑΟ

«Καυτό» παρασκήνιο για πρώην «πράσινο» που πάει στην ΑΕΚ – Πώς θα γίνει το... μπαμ του Τίγρη κι ο ΠΑΟ

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στην Ένωση – Πώς εξηγείται η ηχηρή κίνηση του προέδρου του συλλόγου με παλιό άσο και τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο; Διαβάστε στο SportDog.gr.

Mεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται στην ΑΕΚ προσεχώς, μιας και η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού διευθυντή και προφανώς σε αλλαγή μοντέλου σχεδιασμού.

Πάντως, ήταν κοινό μυστικό στα Σπάτα, εδώ και πολύ καιρό, ότι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με την Ένωση, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από την άλλη, όμως, δεν χρεώνεται στον Σουηδό κάτι από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, καθώς τις σοβαρές μεταγραφικές υποθέσεις τις "τρέχει" ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ, ο οποίος λειτουργεί -μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου- ως αντ' αυτού στην ΑΕΚ με ειδικό "καθήκον" τον προγραμματισμό για τα "πάρε-δώσε" στο σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι διάδοχος του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, κάτι το οποίο ο "Τίγρης" έχει αποφασίσει εδώ και πολύ μέρες.

Συγκεκριμένα, από τα τέλη Ιουλίου και μετά έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στον παλαίμαχο φορ και το αφεντικό της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο της επιστροφής στους Κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο παλαίμαχος άσος δεν βγήκε να εξηγήσει, με συνέντευξη Τύπου, γιατί αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, όπως σκεφτόταν πολύ σοβαρά, φαίνεται ότι σχετίζεται και με τις συζητήσεις που έκανε εκείνο το διάστημα με την ΑΕΚ.

Πάντως, δεδομένα η επιστροφή του "Λύμπε" στην ΑΕΚ αποτελεί ένα νέο μεγάλο στοίχημα για τον παλαίμαχο άσο, μιας και στην Ένωση δε θα λειτουργεί μόνος του, ενώ το... επεισοδιακό πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό τον "βαραίνει" οπωσδήποτε. Θα έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα να... εξιλεωθεί και σίγουρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης τού δίνει αυτή την ευκαιρία.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags