Facebook Pixel Ποιον «άρπαξε» ο Ουζουνίδης από τους «μεγάλους» – "Φτιαγμένος" ο κόουτς, περιμένει σούπερ μεταγραφή
| 2017-09-05 11:00:00

Ποιον «άρπαξε» ο Ουζουνίδης από τους «μεγάλους» – "Φτιαγμένος" ο κόουτς, περιμένει σούπερ μεταγραφή

Ποιον «άρπαξε» ο Ουζουνίδης από τους «μεγάλους» – "Φτιαγμένος" ο κόουτς, περιμένει σούπερ μεταγραφή

Άσσο από το μανίκι του είναι έτοιμος να βγάλει ο Έλληνας τεχνικός του "τριφυλλιού". Ποια είναι η κίνηση που έχει στα σκαριά και κανείς δεν περιμένει; H απάντηση στο sportdog.gr...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός απέκτησε τρεις παίκτες ενδεκάδας και ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Μουνιέ και Χίλιεμαρκ δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο προσεχές παιχνίδι με την Κέρκυρα, μιας και οι δύο άσοι δεν υπολείπονται σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής που έχει... τρελάνει τον προπονητή του Τριφυλλιού με τις επιδόσεις του είναι ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος δείχνει αξιοζήλευτο ζήλο στις προπονήσεις και έχει δικαιώσει ήδη τον κόουτς για την επιλογή του με τη διάθεση και το πάθος του.

Είναι, μάλιστα, τέτοια η προσπάθεια του Έλληνα μέσου, που δεν αποκλείεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης να του δώσει άμεσα την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Υπάρχει δε η εκτίμηση στο πράσινο στρατόπεδο, ότι αν ο παίκτης δεν ταλαιπωρηθεί άλλο από τραυματισμούς, τότε θα μπορέσει στον Παναθηναϊκό να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και να ξεδιπλώσει ξανά το πλούσιο ταλέντο του όπως έκανε όταν φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Και σε αυτό το ενδεχόμενο, βέβαια, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα πιστωθεί μια σπουδαία κίνηση, μιας και θα έχει καταφέρει να... κλέψει έναν παίκτη από τους υπόλοιπους "μεγάλους" που κυκλοφορούσε ελεύθερος και κανένας δεν πίστευε...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags