Facebook Pixel Γι' αυτό ο Ιβάν "τελειώνει" βασικό άσο - Διχασμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ - Ντόμινο οι εξελίξεις και με Πέλκα!
| 2017-09-05 14:00:00

Γι' αυτό ο Ιβάν "τελειώνει" βασικό άσο - Διχασμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ - Ντόμινο οι εξελίξεις και με Πέλκα!

Γι' αυτό ο Ιβάν "τελειώνει" βασικό άσο - Διχασμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ - Ντόμινο οι εξελίξεις και με Πέλκα!

Γιατί ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου πείστηκε να διώξει ξένο των Ασπρόμαυρων και ποιες είναι οι αντιδράσεις των φιλάθλων στην Τούμπα; Ποιος αναμένει με... αγωνία τι θα συμβεί;

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του στην Τούμπα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έγινε από τους αγαπημένους των ΠΑΟΚτσήδων, για… πολλούς λόγους. Για την τεχνική του κατάρτιση, την «έκρηξή» του, την ποιότητά του, ακόμα και για το… στυλ του!

Πέρσι, ο Σουριναμέζος με ολλανδική υπηκοότητα αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια, πέτυχε 7 γκολ και έδωσε 10 ασίστ. Όμως, πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη φετινή χρονιά, στο μυαλό του Λούμπος Μίχελ υπήρχε η σκέψη για αποχώρηση του Μπίσεσβαρ, παρά το ότι αποτέλεσε δική του επιλογή το προηγούμενο καλοκαίρι.

Αυτή η σκέψη γίνεται… πράξη, όπως έχουν φουντώσει οι φήμες, για δύο κυρίως λόγους. Για το ότι στο καλεντάρι του Δικεφάλου του Βορρά υπάρχουν πλέον 12 παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με πέρσι μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League και την κατάργηση των play off στην Super League, αλλά και γιατί ο Μπίσεσβαρ από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας στην Ολλανδία δεν έδειξε διάθεση να… ανεβάσει ρυθμούς σε σχέση με πέρσι.

Πολλοί πιστεύουν πως ο Μπίσεσβαρ βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου γιατί ο ΠΑΟΚ απόκτησε τον Ελ Καντουρί. Η αλήθεια, όμως, είναι πως ο ΠΑΟΚ απόκτησε τον Ελ Καντουρί γιατί ακριβώς ο Μίχελ έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη πως είναι απαραίτητη η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Μπίσεσβαρ, πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί φέτος με τους Ελ Καντουρί και Πέλκα στη θέση «10», με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Μπίσεσβαρ να… διχάζει πάντως τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Από τη μία, υπάρχουν αυτοί που θεωρούν λάθος την παραχώρηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή θεωρώντας τον απαραίτητο στους "ασπρόμαυρους" λόγω της ποιότητας και της τεχνικής του, από την άλλη υπάρχουν αυτοί που τον θεωρούν αργό και όχι τόσο… αθλητικό, για μία ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει, η πιθανή αποχώρηση του Μπίσεσβαρ… μυρίζει ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Πέλκα, που σίγουρα έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον Σουριναμέζο από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

Για μία ακόμα φορά πάντως, το sportdog.gr σάς αποκάλυψε από τις 29 Αυγούστου την πρόθεση του ΠΑΟΚ να… αποχαιρετήσει τον Μπίσεσβαρ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags