Facebook Pixel Παίρνει ο Ολυμπιακός τον παίκτη που τρέλανε κόσμο στο Ελλάδα-Βέλγιο; – Τα υπέρ και τα κατά του "μπαμ"!
| 2017-09-06 14:30:00

Παίρνει ο Ολυμπιακός τον παίκτη που τρέλανε κόσμο στο Ελλάδα-Βέλγιο; – Τα υπέρ και τα κατά του "μπαμ"!

Παίρνει ο Ολυμπιακός τον παίκτη που τρέλανε κόσμο στο Ελλάδα-Βέλγιο; – Τα υπέρ και τα κατά του "μπαμ"!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αρέσει δεδομένα στους Πειραιώτες, αλλά και που για να γίνει η μεταγραφή του στη Super League θα πρέπει να ξεπεραστούν πάρα πολλά εμπόδια...

Ένας από τους παίκτες που αναμφίβολα ξεχώρισε για την Εθνική μας ομάδα στο παιχνίδι με το Βέλγιο ήταν ο νεαρός Τάσος Δώνης.

Ο άσος της Στουτγκάρδης έκανε εκπληκτική εμφάνιση και προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια τόσο στον Τύπο όσο και στους σκάουτερς που βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Όπως αναφέρει, μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα ο μικρός έθελξε μέχρι και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που ήταν στο φαληρικό γήπεδο και είδαν έναν νεαρό και Έλληνα παίκτη με σπουδαία προσόντα να κάνει άνω-κάτω την άμυνα των Βέλγων.

Ο Τάσος Δώνης αρέσει όντως στους Ερυθρόλευκους που έχουν εντοπίσει την περίπτωσή του αρκετό καιρό πριν. Εξάλλου, οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά, επί Βαγγέλη Μαρινάκη, όλους τους καλούς και εξελίξιμους Έλληνας παίκτες.

Στον Ολυμπιακό, άλλωστε, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον πατέρα του παίκτη, Γιώργο Δώνη, όσο και με τον μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκο, οπότε αν αποφάσιζε ποτέ να κάνει κίνηση, τότε θα είχε δύο σημαντικά "ατού" υπέρ του.

Από την άλλη, όμως, εκτός του ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να ασχοληθούν πιο... ζεστά με τον νεαρό άσο, ο παίκτης δεν σκέφτεται καν στην παρούσα φάση της καριέρας του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του και ετοιμάζεται για μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, έχοντας ως σύμμαχο εκτός από το δεδομένο ταλέντο του και έναν εξαιρετικό ατζέντη που μπορεί να τον βοηθήσει να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή.

Ήδη, άλλωστε, ο μικρός με την εμφάνισή του απέναντι στο Βέλγιο μπήκε στα "μπλοκάκια" σπουδαίων συλλόγων από κορυφαία πρωταθλήματα. Ένα γεγονός που κάνει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα σχεδόν αδύνατον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags