Facebook Pixel Απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του Αραβίδη - Είναι 3 μήνες ελεύθερος και δείτε πού ετοιμάζεται να πάει!
| 2017-09-08 11:00:00

Απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του Αραβίδη - Είναι 3 μήνες ελεύθερος και δείτε πού ετοιμάζεται να πάει!

Απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του Αραβίδη - Είναι 3 μήνες ελεύθερος και δείτε πού ετοιμάζεται να πάει!

Από εκεί που πριν ένα χρόνο ήταν "βασιλιάς" και ζητούσε το συμβόλαιο του... Τζιμπούρ, τώρα ψάχνει για ομάδα στα αζήτητα. Τι γίνεται με τον άλλοτε αγαπημένο φορ του Τίγρη;

Oι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν σκαμπανεβάσματα στην καριέρα τους. Τα πάνω και τα κάτω τους. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει με τον Χρήστο Αραβίδη δεν έχει προηγούμενο. Από την άποψη ότι είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από έναν κορυφαίο σύλλογο και ακόμα δεν μπορεί να βρει ομάδα.

Χθες συμπληρώθηκαν τρεις μήνες(!) από τότε που έλυσε το συμβόλαιό του με την Ένωση, ωστόσο μέχρι σήμερα και λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους (11/9) δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην καλύτερη ηλικία της καριέρας του (30 ετών) και μετά από τρεις "γεμάτες" σεζόν με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα, με την οποία μέτρησε συνολικά 76 συμμετοχές και 29 γκολ, ο Έλληνας άσος, αν και το όνομά του ακούστηκε όλο το καλοκαίρι για αρκετές ομάδες (Άρης, Λαμία κ.λπ.) δεν μπόρεσε να βρει το συμβόλαιο που έψαχνε.

Το φοβερό, μάλιστα, είναι ότι μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι και πριν γίνει "μαύρο πρόβατο" στην ΑΕΚ εξαιτίας εκείνης της περίφημης ανάρτησης, μετά από ένα παιχνίδι στη Βέροια, όπου ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν τον είχε χρησιμοποιήσει ούτε λεπτό, ο έμπειρος φορ διεκδικούσε το συμβόλαιο στην Ένωση ανάλογο του Ράφικ Τζιμπούρ. Μάλιστα, είχε τις πιθανότητες να το πάρει, μιας και ήταν από τους αγαπημένους παίκτες τόσο των οπαδών όσο και του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά μετά το... γυαλί ράγισε.

Πλέον, ο παίκτης κοιτάζει ακόμα και στην αγορά της Ινδίας(!), προκειμένου να βρει ποδοσφαιριστή στέγη, με τις πληροφορίες να λένε ότι εξετάζει πρόταση που έχει στα χέρια του από την... Ατλέτικο ντε Κολκάτα, η οποία έχει προσλάβει τον Τέντι Σέριγχαμ στο πόστο του προπονητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags