Facebook Pixel Φήμη για ολική ανατροπή στον ΠΑΟΚ – Θα κρατήσει τον... τελειωμένο ο Ιβάν; - Θα «τρελαθεί» ο κόσμος...
| 2017-09-08 20:45:00

Φήμη για ολική ανατροπή στον ΠΑΟΚ – Θα κρατήσει τον... τελειωμένο ο Ιβάν; - Θα «τρελαθεί» ο κόσμος...

Φήμη για ολική ανατροπή στον ΠΑΟΚ – Θα κρατήσει τον... τελειωμένο ο Ιβάν; - Θα «τρελαθεί» ο κόσμος...

Aκούγεται στη Θεσσαλονίκη ότι μπορεί να συμβεί επειδή το αφεντικό είναι απρόβλεπτο, αλλά το πιο πιθανό είνα το διαζύγιο. Τι παιχνίδι παίζεται στην Τούμπα και ποιον αφορά;

Μπορεί στον φετινό ΠΑΟΚ να έγιναν πολλά λάθη όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας, κάτι που φυσικά στοίχησε στην αρχή της σεζόν, με τον ανέλπιστο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ωστόσο στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου οι Ασπρόμαυροι πραγματοποίησαν μια σειρά από εξαιρετικές μεταγραφές.

Η πιο εντυπωσιακή, βέβαια, ήταν αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στην Τούμπα και άλλαξε το κακό κλίμα που υπήρχε στον σύλλογο μετά το κάζο από την Έστερσουντ.

Φυσικά, το ντεμαράζ των μεταγραφών που έγινε στο τέλος δεν μπορεί παρά να πιστωθεί στον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος αν και είχε καταθέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, παρέμεινε τελικά στο πόστο του, για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό, μία εξέλιξη βεβαίως την οποία είχε προβλέψει επιτυχώς το sportdog.gr.

Πάντως, επειδή ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είναι πάντα απρόβλεπτος κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο τελικά να υπάρξει ανατροπή και ο πρώην ρέφερι να παραμείνει τελικά στο πόστο του. Αν, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ δείξει στο γήπεδο, μετά την ενίσχυση που έγινε, ότι αλλάζει αγωνιστικά και μπορεί να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα, αυτό το σενάριο θα ενισχυθεί, αν και δε θα αρέσει και πολύ στον κόσμο της ομάδας που ακόμα "βράζει" με τον Σλοβάκο.

Βέβαια, με τα υπάρχοντα δεδομένα, το πιο πιθανό είναι ο Λούμπος Μίχελ να έχει την... τύχη των Γκέρμαν Τσιστιακόφ και Φρανκ Άρνεσεν, δηλαδή να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, αλλά να παραμείνει κοντά στον Ιβάν Σαββίδη, έχοντας κάποιο συμβουλευτικό ρόλο, ή βοηθώντας όπως μπορεί τον σύλλογο ως... εξωτερικός συνεργάτης.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags