Facebook Pixel Ποιος Κούγιας; Να γιατί «τρελάθηκαν» στην ΑΕΚ – Το απρόοπτο που... τινάζει στον αέρα τα πλάνα Χιμένεθ
| 2017-09-09 15:15:00

Ποιος Κούγιας; Να γιατί «τρελάθηκαν» στην ΑΕΚ – Το απρόοπτο που... τινάζει στον αέρα τα πλάνα Χιμένεθ

Ποιος Κούγιας; Να γιατί «τρελάθηκαν» στην ΑΕΚ – Το απρόοπτο που... τινάζει στον αέρα τα πλάνα Χιμένεθ

Tην ώρα που όλοι στην Ενωση ασχολούνται με το επεισόδιο που έγινε με το αφεντικό της Λάρισας, ο Ισπανός προπονητής «τραβάει» τα μαλλιά του στα Σπάτα! Διάβασε τι συνέβη...

Την ώρα που άπαντες στην ΑΕΚ ασχολούνται με την επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Αλέξη Κούγια, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μανόλο Χιμένεθ αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του Αντρέ Σιμόες.

Υπάρχουν πιθανότητες ο Πορτογάλος άσος να τεθεί εκτός δράσης για αρκετό διάστημα και σε συνδυασμό με την απουσία του Γιάκομπ Γιόχανσον, λόγω της γνωστής κόντρας για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του, ο Ισπανός τεχνικός βλέπει την ομάδα του να... αποδεκατίζεται στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το θέμα, βέβαια, στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι Ισπανός κόουτς, αλλά και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πριν αποχωρήσει, είχαν εισηγηθεί τη μεταγραφή ενός "κόφτη", καθώς ο Γιάκομπ Γιόχανσον υπολογιζόταν και ως στόπερ στο σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Η εισήγηση, όμως, του Μανόλο Χιμένεθ δεν έγινε δεκτή και τώρα που προέκυψε το πρόβλημα με τον Αντρέ Σιμόες, αποδεικνύεται ότι ο Ισπανός είχε προβλέψει σωστά, αλλά η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση δεν τον άκουσε και αντιθέτως προχώρησε στην ενίσχυση μιας θέσης που θεωρητικά υπάρχουν περισσότερες λύσεις, με την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ.

Πλέον, ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει επιλογές για να καλύψει τις θέσεις των δύο αμυντικών και μένει να δούμε πώς θα αποφασίσει να συμπληρώσει τα κενά, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς απέναντι στην ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags