Facebook Pixel "Ψήνει" τεράστια έκπληξη ο Χάσι για Σπόρτινγκ – Το σχέδιο που μπορεί να αφήσει τους πάντες άφωνους!
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-11 12:30:00

"Ψήνει" τεράστια έκπληξη ο Χάσι για Σπόρτινγκ – Το σχέδιο που μπορεί να αφήσει τους πάντες άφωνους!

"Ψήνει" τεράστια έκπληξη ο Χάσι για Σπόρτινγκ – Το σχέδιο που μπορεί να αφήσει τους πάντες άφωνους!

Ποια είναι τα μεγάλα διλήμματα του Κοσοβάρου κόουτς για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ; Πώς σκέφτεται να αιφνιδιάσει τους Πορτογάλους και όχι μόνο; Όλο το παρασκήνιο.

Το μεγάλο ματς με τη Σπόρτινγκ πλησιάζει και όπως φαίνεται, ο Μπεσνίκ Χάσι έχει τρεις γρίφους να επιλύσει στο μυαλό του, ώστε να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό χωρίς τις... ανορθογραφίες των παιχνιδιών με τη Λαμία και την Ξάνθη.

Αρχικά, είναι σαφές πως το μεγάλο δίλημμα του Χάσι αφορά στον παίκτη που θα πάρει τη φανέλα του βασικού στην κορυφή της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Ο Κοσοβάρος έχει δοκιμάσει πλέον όλους τους διαθέσιμους επιθετικούς και το συμπέρασμα μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπορεί να βρει το εύκολο γκολ. Ο Μπεν ξεκίνησε καλά, σκοράροντας δύο φορές στην Ευρώπη, όμως από τον Ιούλιο δεν ξαναβρήκε δίχτυα...

Σίγουρα, κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν είναι ο σέντερ φορ «φόβητρο» και με την Ξάνθη βρέθηκε εκτός 18άδας. Το να μπει στο αμέσως επόμενο ματς στους αρχικούς 11 δεν είναι και το πλέον πιθανό σενάριο, όμως όσο οι Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς θα δείχνουν πως ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί στο νέο τους περιβάλλον, όλα θα παραμένουν ανοιχτά.

Παράλληλα, έντονος είναι ο προβληματισμός του Χάσι για τις κακές επιστροφές που έχει η ομάδα του. Τόσο απέναντι στη Λαμία όσο και με την Ξάνθη ο Ολυμπιακός «έφαγε» πολλές φάσεις και η τετράδα της άμυνας βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένη σε κινδύνους.

Ετσι, είναι πιθανό, με τη Σπόρτινγκ ο Χάσι να θελήσει να «δέσει» τη μεσαία του γραμμή με την προσθήκη ενός ακόμα χαφ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμα τα «φρέσκα» πόδια των Ταχτσίδη και Ανδρούτσου, οι οποίοι είναι σε θέση να... καταπιούν χιλιόμετρα αν χρειαστεί.

Με δεδομένο ότι οι Ζιλέ, Οφόε δεν... κουνιούνται από την 11άδα, μένει να φανεί αν ο Χάσι σκέφτεται να τους προσφέρει επιπλέον στήριγμα με την προσθήκη στο αρχικό σχήμα ενός εκ των δύο Ελλήνων μέσων και αλλάζοντας το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3.

Στην επιβεβαίωση ενός τέτοιου σεναρίου, είναι πολύ πιθανό να μην βρουν θέση στην 11άδα ο Φορτούνης με τον Μάριν! Ετσι κι αλλιώς, οι δύο παίκτες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν «χημεία» στο γήπεδο και σπάνια οι συνεργασίες τους βοηθούν ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.

Ο Χάσι πρέπει να αποφασίσει αν θα αφήσει στον πάγκο και τους δύο ή τον έναν από αυτούς. Η απόφαση για τον 46χρονο τεχνικό δεν θα είναι εύκολη, αλλά όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, δύσκολα θα χωρέσουν μαζί στην 11άδα σε ευρωπαϊκό ματς οι Οφόε, Μάριν, Φορτούνης. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» με την ταυτόχρονη παρουσία τους στο γήπεδο την άμυνα της Ξάνθης ή ακόμα και της «νεοφώτιστης», Λαμίας (κόντρα στην οποία η νίκη κατακτήθηκε με εκτέλεση πέναλτι).  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags