Facebook Pixel Επικίνδυνο πρόβλημα στο Λιμάνι - Τι θα κάνει ο Χάσι
| 2017-09-15 09:45:00

Επικίνδυνο πρόβλημα στο Λιμάνι - Τι θα κάνει ο Χάσι

Επικίνδυνο πρόβλημα στο Λιμάνι - Τι θα κάνει ο Χάσι

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό από τον Κοσοβάρο μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ - Ποιο είναι το μεγάλο θέμα και γιατί υπάρχει προβληματισμός; Διαβάστε τι ετοιμάζει ο κόουτς...

Εντονα προβληματισμένος παραμένει ο Μπεσνίκ Χάσι στον Ρέντη, αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες από την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη δίκαιη ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 46χρονος τεχνικός των Ερυθρολεύκων ρίχνει, πλέον, το βάρος της δουλειάς και των προσπαθειών του στο να γίνει πιο συμπαγής ανασταλτικά η ομάδα του και να μην «τρώει» τόσες φάσεις από τον αντίπαλο, καθώς το πρόβλημα έχει αρχίσει να γίνεται τεράστιο και άκρως επικίνδυνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα λέγονται στον Ρέντη, θα αργήσουν πολύ οι οπαδοί του Ολυμπιακού να δουν ξανά δίδυμο στα χαφ με τους Ζιλέ και Οφόε, παρά το γεγονός ότι αμφότεροι αποκτήθηκαν για να έχουν ρόλο βασικού στην ομάδα.

Όμως, η επιστροφή του Ταχτσίδη σε φουλ προπονήσεις και το θετικό δείγμα του Ζντιέλαρ με τη Σπόρτινγκ βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι, καθώς με τους δύο Βέλγους στον άξονα ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά ευάλωτος ανασταλτικά και ελάχιστα στιβαρός και σκληροτράχηλος.

Ο Χασι θα είχε το... κεφάλι του περισσότερο ήσυχο αν ήταν απόλυτα υγιείς οι Μποτία και Βούκοβιτς, δεδομένο που θα απελευθέρωνε τον Ρομαό από τα καθήκοντα κεντρικού αμυντικού, που του ανατίθενται στα τελευταία ματς. Σε κάθε περίπτωση, όσο θα λείπουν οι δύο έμπειροι και υψηλόσωμοι στόπερ, ο Ρομαό φαίνεται πως θα παίζει στην άμυνα και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δοκιμάσει νέους σχηματισμούς και πρόσωπα στα χαφ.

Προβληματισμός υπάρχει όμως και με την «ανομβρία» των σέντερ φορ στο σκοράρισμα, καθώς τελευταία φορά πήρε γκολ ο Ολυμπιακός από τον κεντρικό επιθετικό του πριν από περίπου ένα μήνα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Λάρισα.

Ο Χάσι έχει αρχίσει και σκέφτεται πολύ σοβαρά, πλέον, το ροτέισον στη γραμμή κρούσης, καθώς μάλιστα είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές ότι ο Μπεν με τον Ανσαριφάρντ δεν αξίζουν να μην μπαίνουν ούτε στη 18άδα σε ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα...

Γενικότερα, πάντως, ο Χάσι αντιλαμβάνεται ότι η εμμονή σε κάποια πρόσωπα δεν του βγαίνει και δεν δείχνει διατεθειμένος να επιμείνει σε λογικές και επιλογές που μοιάζουν ικανές να βάλουν σε κίνδυνο τη θέση του από τόσο νωρίς...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags