Facebook Pixel Η έκπληξη Ουζουνίδη που «στράβωσε» Έλληνα άσο
| 2017-09-18 22:00:00

Η έκπληξη Ουζουνίδη που «στράβωσε» Έλληνα άσο

του Κώστα Γκόντζου
Η έκπληξη Ουζουνίδη που «στράβωσε» Έλληνα άσο

Πώς με απρόσμενο τρόπο ο τεχνικός του Τριφυλλιού απογοήτευσε βασικό παίκτη του...

Ο Παναθηναϊκός συνηθίζει σιγά σιγά τη ζωή χωρίς τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη Αυγούστου, αφού πωλήθηκε στην Κοπεγχάγη.

Εκτός από έναν παίκτη που δεν έβγαινε ποτέ από την ενδεκάδα, ο πολιτογραφημένος Έλληνας χαφ αποτελούσε και πολύ σημαντικό παράγοντα στα αποδυτήρια της ομάδας, όντας ο αρχηγός και η πιο ηγετική προσωπικότητα.

Με τον Κάρλος Ζέκα, όμως, να είναι πλέον παρελθόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κλήθηκε να επιλέξει τους νέους αρχηγούς για τη φετινή σεζόν και έδωσε το περιβραχιόνιο στο μεγάλο φαβορί για να πάρει το... χρίσμα, τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Πάντως, οι επιλογές που προξένησαν εντύπωση ήταν οι άλλες τρεις (Λούκας Βιγιαφάνιες, Ροντρίγκο Μολέντο, Γκιγέρμο Μολίνς κατά σειρά) και κυρίως το γεγονός ότι από την τετράδα έλειπε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Οι περισσότεροι ήταν σίγουροι ότι ο 25χρονος αμυντικος θα ήταν μέσα στους αρχηγούς, αφού έχει φορέσει το περιβραχιόνιο σε αρκετούς αγώνες, ενώ είναι ο παλαιότερος Έλληνας του ρόστερ (από το 2013). Παρ' όλα αυτά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε τη μεγάλη έκπληξη και δεν τον συμπεριέλαβε στην τετράδα.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Κουτρουμπής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είδε με καλό μάτι τη συγκεκριμένη απόφαση και μάλιστα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ενήμεροι ότι το «περιβάλλον» του παίκτη εκφράζει παράπονα για την εξέλιξη αυτή.

Πάντως, ο τεχνικός του Τριφυλλιού, που προφανώς γνωρίζει τι συμβαίνει, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και «κάλυψε» τον ποδοσφαιριστή σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Γράφονται πολλά, λέγονται πολλά όμως ο Γιώργος κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια», είπε αναφερόμενος στο γεγονός ότι παίζει με πρόβλημα τραυματισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags