Facebook Pixel «Άνοιγμα» σε Βαρδινογιάννη από Αλαφούζο-Δημήτρη;
| 2017-09-22 11:30:00

«Άνοιγμα» σε Βαρδινογιάννη από Αλαφούζο-Δημήτρη;

Sportdog Team
«Άνοιγμα» σε Βαρδινογιάννη από Αλαφούζο-Δημήτρη;

Tι μπορεί να «κρύβεται» πίσω από τις λέξεις της ανακοίνωσης και την επίθεση στον Πατέρα.

Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από το Τριφύλλι.

Όπως σας ενημερώσαμε και με χθεσινό ρεπορτάζ, παραμένει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας συνάντησης ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς όπως προέκυψε και με τις χθεσινές δηλώσεις και διαρροές, ανάμεσα στους δύο άνδρες φαίνεται να υπάρχει εξαιρετική σχέση.

Πάντως, το μεγάλο πρόβλημα για την επόμενη μέρα στην ομάδα είναι, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, το γεγονός ότι το εγχείρημα του PAO Foundation δεν έχει βρει ακόμα την ανταπόκριση που θα περίμενε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τους επιφανείς και ισχυρούς Παναθηναϊκούς. Δεν έχουν εξασφαλιστεί, δηλαδή, οι απαιτούμενοι πόροι για να τρέξει η συγκεκριμένη προσπάθεια με μπροστάρη τον ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ. 

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε με τη χθεσινή του δήλωση ξεκάθαρο «άνοιγμα» προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη, προκειμένου να βγει μπροστά και να βοηθήσει τον σύλλογο στην κρίσιμη αυτή περίοδο. 

«Καλώ τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής οικογένειας να αναλάβουν πρωτοβουλία για την διάσωση του συλλόγου. Θα σταθώ δίπλα τους σαν απλός στρατιώτης, τιμώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που θα αναλάβω στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας. Νομίζω ότι έχει έλθει η ώρα να πράξουν και εκείνοι το καθήκον τους», ανέφερε ο Γιάννης Αλαδούζος στην ανακοίνωσή του και υπάρχει η εκτίμηση ότι τα «ιστορικά μέλη της παναθηναϊκής οικογένειας» αφορούν την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αυτή η αναφορά, δε, φαίνεται πως σχετίζεται και με την παράλληλη επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς την πολυμετοχικότητα και τον Νικόλα Πατέρα, με τον οποίο η οικογένεια Βαρδινογιάννη φαίνεται ότι δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις μετά την ενασχόληση του τελευταίου με τον Παναθηναϊκό και την τότε «συμμαχία» του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Τι θα κάνει ο Ουζουνίδης

Την ίδια στιγμή, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη φάση και είναι έτοιμος να παραμείνει στη θέση του και να δώσει τα πάντα για να κρατήσει την ομάδα όρθια.

Από την άλλη, όμως, ευελπιστεί ότι η διοίκηση θα κρατήσει την υπόσχεση που του είχε δώσει και το καλοκαίρι (μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου), ότι θα παραμείνει συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες, προκειμένου να μη διαταραχθεί άλλο το κλίμα στην ομάδα.

Βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός ελπίζει παράλληλα πως θα βρεθεί άμεσα και λύση για την επόμενη ημέρα και είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να κάνει τον… ήρωα και μετά το τέλος της σεζόν. Αν, δηλαδή, ο σύλλογος δεν έχει μέχρι τότε σταθερή διοίκηση θεωρείται απίθανο ο Μαρίνος Ουζουνίδης να βάλει πλάτη και να παραμείνει σε μια ομάδα χωρίς προοπτική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags