Facebook Pixel Πάει για δύο μεταγραφές ο Μελισσανίδης, ενδιαφέρον για Γαλανόπουλο - Sportdog.gr
| 2017-12-08 11:25:00

Έτσι «φτιάχνει» τον κόσμο ο Τίγρης και εκτοξεύει την ΑΕΚ - Λατρεία για τον μικρό που βγάζει μάτια!

Sportdog Team
Έτσι «φτιάχνει» τον κόσμο ο Τίγρης και εκτοξεύει την ΑΕΚ - Λατρεία για τον μικρό που βγάζει μάτια!

Tι ετοιμάζει ο Μελισσανίδης μετά τη μεγάλη πρόκριση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην ΑΕΚ μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Αούστρια Βιέννης.

Πλέον, η Ένωση έχει μια σημαντική ευρωπαϊκή πρόκληση μπροστά της, ενώ παράλληλα αναμένεται να βάλει στα ταμεία της αρκετά χρήματα, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο θέμα.

Μάλιστα, η διοίκηση έχει την πρόθεση να αξιοποιήσει κάποια απ' αυτά σε μεταγραφές, καθώς υπάρχει η επιθυμία να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που έχει αδυναμίες, προκειμένου να προχωρήσει στο Europa League, αλλά και να διατηρήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να φέρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, αν και ως γνωστόν την περίοδο του Ιανουαρίου δεν μπορούν να γίνουν μεγάλες υπερβάσεις.

Πάντως, υπάρχει η αίσθηση ότι η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει δύο καλές κινήσεις, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιθυμεί, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, έναν παίκτη για τα χαφ κι έναν εξτρέμ για την αριστερή πτέρυγα.

Θαμπώνει τους σκάουτερ ο Γαλανόπουλος 

Στο μεταξύ, ένας ποδοσφαιριστής που έθελξε και χθες με την παρουσία του στη Βιέννη ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός άσος έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά από τότε που πήρε φανέλα βασικού (μετά τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον) και δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την Ένωση.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο 19χρονος μέσος έχει μπει ήδη στο στόχαστρο δύο καλών ευρωπαϊκών ομάδων που θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αλλά αν ο μικρός συνεχίσει να πραγματοποιεί τόσο καλές εμφανίσεις, μάλλον είναι θέμα χρόνου να προσελκύσει επίσημο ενδιαφέρον από το εξωτερικό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags