Facebook Pixel "Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κάτσεις ...παίξε!"
| 2012-02-09 10:00:00

"Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κάτσεις ...παίξε!"

"Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κάτσεις ...παίξε!"

Ο "σκύλος" έμαθε τι ειπώθηκε στο χθεσινό τετ α τετ του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Βασίλη Τοροσίδη. Τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού που "έφτιαξαν" τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Στο πλαίσιο των πολλών επαφών που έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν παρέβλεψε να μιλήσει και με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη.

Ο παίκτης που τελευταία είναι ντεφορμέ και έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα από τον Μοντέστο είχε ανάγκη από συμπαράσταση και ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" φρόντισε να του τη δώσει με τον καλύτερο τρόπο στο χθεσινό ραντεβού .

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έδειξε απόλυτη στήριξη και, σύμφωνα με όσα έμαθε ο "σκύλος", δε δίστασε να του μιλήσει ακόμη και για την παραμονή του στην ομάδα.

"Γνωρίζεις τη γνώμη που έχω για σένα και πόσο σε πιστεύω. Είσαι μεγάλος παίκτης και αρχηγός του Ολυμπιακού. Περιμένω να δείξεις πολλά στο γήπεδο και αν θελήσεις να μείνεις στην ομάδα να ξέρεις ότι το νέο συμβόλαιο σε περιμένει...", ήταν μερικά από τα λόγια του προέδρου.

Στην ουσία ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε ότι είχε πει και σε άλλους ποδοσφαιριστές, πριν το ντέρμπι στην Τούμπα: "Παίξτε όπως πρέπει, κερδίστε και θα υπογράψετε στο γήπεδο το νέο σας συμβόλαιο". Κάπως έτσι το είπε και στον Τοροσίδη με τη διαφορά, όμως, ότι δεν του έβαλε φρένο στο ενδεχόμενο μιας μεταγραφής στο εξωτερικό.

"Αν θελήσεις να φύγεις η πόρτα είναι ανοιχτή. Θα συζητήσουμε και θα βρούμε τη λύση. Μην ανησυχείς. Πρώτα, όμως, θέλω να βοηθήσεις κι εσύ για να πετύχουμε τους στόχους μας", είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού "φτιάχνοντας" ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή που τον τελευταίο καιρό είναι πεσμένος και το βγάζει στο γήπεδο.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν μετά το τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο παίκτης θα πάρει τα πάνω του, όπως συνέβη, άλλωστε, και με άλλους συμπαίκτες του που είχαν πρόσφατα συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και είτε αποθεραπεύτηκαν σε ...χρόνο ρεκόρ είτε μεταμορφώθηκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags