Facebook Pixel Δεν τους έπιασε και σύγκρυο!
| 2012-05-06 13:30:00

Δεν τους έπιασε και σύγκρυο!

Δεν τους έπιασε και σύγκρυο!

Κρυάδες θα έπρεπε να νιώθουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού διαβάζοντας το τελευταίο διάστημα τα σενάρια γύρω από τα ονόματά τους. Ρωσία κι Άγιος ο θεός!

Πάντως, στον Ολυμπιακό τη διοίκηση δεν την πιάνει και σύγκρυο, καθώς τα μεγάλα κεφάλια στο λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά πως οι τρεις αμυντικοί, τα ονόματα των οποίων "παίζουν" για μεταγραφή στη Ρωσία, δεν τρελαίνονται με την ιδέα.

Βέβαια, για τον Ιβάν Μαρκάνο, τον οποίο θέλει η Ρουμπίν Καζάν, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα, καθώς τα δικαιώματά του ανήκουν στη Βιγιαρεάλ, η οποία θα αποφασίσει για την τύχη του.

Από εκεί και πέρα, το σενάριο περί πρότασης 7 εκ. ευρώ της Ρουμπίν για τον Τοροσίδη, πονάει σε δύο τομείς. Ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος αν μείνει θα γίνει -τρόπον τινά- σημαία για τον Ολυμπιακό, έχει εκφράσει μεν την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά σε ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Σε μεγάλο σύλλογο δηλαδή. Και η Ρουμπίν μόνο σημαντικότερος σύλλογος από τον Ολυμπιακό δεν είναι. Κι από εκεί και πέρα, αποτρεπτικός παράγοντας είναι και η ...παγωνιά της ιδέας να μεταναστεύσει στη Ρωσία. Εκτός κι αν υπερισχύσουν τα λεφτά...

Όσον αφορά στον Αβράμη και τη φημολογία περί ενδιαφέροντος από ομάδες της πρώην ΕΣΣΔ, ισχύουν και γι΄ αυτόν τα ίδια με τον Τοροσίδη όσον αφορά στην ποδοσφαιρική ...απομόνωση της ανατολικής Ευρώπης, ενώ υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που εμποδίζουν τέτοιες σκέψεις. Πρώτα απ΄ όλα, το συμβόλαιό του.

Και, βέβαια, ο Μέλμπεργκ. Αν ο Σουηδός μείνει και έρθει μια καλή πρόταση, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός -αν το θέλει πολύ και ο παίκτης- να το σκεφτεί να τον παραχωρήσει. Αν, όμως, ο Μέλμπεργκ πει "αντίο", ο Αβράμης ...ούτε να το σκέφτεται.

Γι΄ αυτό λέμε πως δεν τους έπιασε σύγκρυο στον Ολυμπιακό με τα ρωσικά σενάρια για τους αμυντικούς του. Μόνο το πολύ χρήμα μπορεί να βάλει φωτιές, γιατί αλλιώς πέρα βρέχει και πέρα χιονίζει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags