Facebook Pixel "Χρυσή μπάλα" και πρόστιμο Γέστε
| 2011-11-16 17:30:00

"Χρυσή μπάλα" και πρόστιμο Γέστε

"Χρυσή μπάλα" και πρόστιμο Γέστε

Αν υπήρχε "χρυσή μπάλα" προπόνησης, αυτή, όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες εδώ και καμιά βδομάδα, θα πήγαινε δικαιωματικά στον Φραν Γέστε.

Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει ένας "βομβαρδισμός" πληροφόρησης, κυρίως από "ερυθρόλευκων" αισθημάτων ΜΜΕ, τα οποία μας ενημερώνουν ότι ο Ισπανός "πετάει" στις προπονήσεις στου Ρέντη και πως "διψάει" για να δώσει απαντήσεις.

Ο άνθρωπος αυτός προέρχεται από απουσία σχεδόν δύο μηνών κι όμως μας λένε ότι κάνει ...μαγικά στις προπονήσεις και πως είναι "τσαντισμένος" και θέλει να παίξει στο ντέρμπι για να δείξει την αξία του.

Με λίγα λόγια μας τον παρουσιάζουν όπως και τον Ζεάν Μακούν όταν είχε κάνει την πρωτη του προπόνηση στου Ρέντη. Δεν νομίζουμε να ξεχάσατε τα πρωτοσέλιδα για τις επιδόσεις του Καμερουνέζου στα οικογενειακά διπλά από την πρώτη του κιόλας προπόνηση!

Όταν έπαιξε, κουτούλαγε με τους συμπαίκτες του και έπεφτε στο χορτάρι μόνος του, αλλά αυτό πέρασε στα ψιλά. Στις προπονήσεις ..."πέταγε"!

Έλειψε δυο μήνες γιατί του καρφώθηκε να πάει να κάνει επέμβαση στην Ισπανία χωρίς να ρωτήσει κανέναν και τώρα τον αποθεώνουν κιόλας. Μια ερώτηση να κάνουμε; Το πρόστιμο των 75.000 ευρώ που του επιβλήθηκε από τον Ολυμπιακό, θα το πληρώσει σε αυτή τη ζωή ή στην επόμενη; Ας μας απαντήσουν οι "ρεπόρτερ"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags