Facebook Pixel Μην χάνει χρόνο ο Φερέιρα
| 2011-02-16 15:25:00

Μην χάνει χρόνο ο Φερέιρα

Μην χάνει χρόνο ο Φερέιρα

O Φερέιρα μελετάει τις τελευταίες ώρες πολλά DVD με παιχνίδια του Oλυμπιακού, αλλά ο sportdog έχει να προτείνει μια λύση στον Πορτογάλο για να μην χάνει άδικα χρόνο.

Η βιντεοθεραπεία στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό, όπως γράψαμε και το πρωϊ, με τον Φερέιρα να προσπαθεί, όπως είναι λογικό, να… ανιχνεύσει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού με την μελέτη πολλών dvd του αιώνιου αντιπάλου. Εμείς, όμως, έχουμε να προτείνουμε κάτι άλλο, για να μην κουράζεται άδικα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Φερέιρα, δηλαδή, με τους συνεργάτες του αρκεί να δούνε μόνο ένα ματς! Αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο στην Τούμπα, αφού ο δικέφαλος του Βορρά βρήκε το «φάρμακο» για να μπλοκάρει όλη την ανάπτυξη των ερυθρόλευκων. Και είναι μια από τις λίγες ομάδες που το έχει πετύχει τόσο αποτελεσματικά.

Ο ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι είχε λειτουργήσει υποδειγματικά και, όπως θυμόμαστε, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του, αφού ειδικά η δεξιά πλευρά των φιλοξενούμενων συναντούσε εμπόδια και παγίδες από τους παίκτες των γηπεδούχων. Και όπως θυμόμαστε ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά την πολυπόθητη γι’ αυτόν πρόκριση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags