Facebook Pixel "Δεν ξεχνιέται αυτός ο ...πόλεμος"
| 2012-05-21 13:38:00

"Δεν ξεχνιέται αυτός ο ...πόλεμος"

"Δεν ξεχνιέται αυτός ο ...πόλεμος"

Το ματς του ΠΑΟΚ με τη Φενέρ έχει μείνει στη μνήμη του Σνάουτσνερ. Τι δήλωσε ο Πολωνός μπακ για τις στιγμές που έζησε στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στον "Libero 107.4":

Σε ερώτηση γιατί έκλεισε άσχημα η σεζόν για τον ΠΑΟΚ απάντησε: "Γενικά είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί τελείωσε έτσι η σεζόν. Ηταν δύσκολη χρονιά, υπήρχε η καλή παρουσία στην Ευρώπη, πέρασαμε από ένα δύσκολο όμιλο και στην συνέχεια ήρθε στον δρόμο μας η Ουντινέζε. Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο κακός, είχαμε 7 βαθμούς μετά από τρία παιχίδια στα πλέι οφ αλλά χάσαμε στα τρία τελευταία και τελειώσαμε έτσι. Στα αποδυτήρια κανείς δεν μιλούσε τη Κυριακή, όλοι ήταν με σκυμμένα κεφάλια και όλοι πλέον χρειάζονται ξεκούραση".

Για τον παράγοντα κούραση: "Υπάρχει κούραση, όλοι οι παίκτες στα πλέι οφ έχουν αυτό το πρόβλημα. Η ομάδα μας δεν είναι νέα, μπορεί να έπαιξαν τη Κυριακή νεαροί παίκτες αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Και είναι δύσκολο για τους μεγαλύτερους, ίσως έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερο rotation από τον προπονητή".

Για τον λόγο που ανακοίνωσε την Κυριακή την απόφασή του και για το αν μίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Το συμβόλαιό μου τελειώνει και κανείς δεν μίλησε μαζί μου για ανανέωση, για αυτό το είπα. Δεν είδα κάποιο φως ότι θα παίζω στο μέλλον και από την στιγμή που κανείς παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος που θα κάθεται στον πάγκο, δεν στεναχωρήθηκα που δεν μου μίλησαν".

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε κάποιον τίτλο τα χρόνια που έπαιξε στην ομάδα: "Οντως δεν κερδίσαμε κάτι. Είναι δύσκολο να δοθεί εξήγηση. Πέρσι στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ χάσαμε και δεν καταφέραμε να παίξουμε τελικό. Ο Αγιαξ ήταν καλύτερος στην σειρά όταν παίξαμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν καταφέραμε να περάσουμε. Πάντως, ο ΠΑΟΚ γενικώς στο πρωτάθλημα ήταν καλός".

Για τον κόσμο: "Είναι ωραίο αυτό που βλέπω από τους φιλάθλους. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον κόσμο. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι βλέπουν και ξέρουν αν τα έδωσα όλα. Ξέρω ότι έκανα και καλά και άσχημα παιχνίδια. Αυτό, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος νομίζω, πάντως, ότι είδε πως έπαιζα με καρδιά".

Για τον καλύτερο φίλο που έκανε στον ΠΑΟΚ: "Είχα με όλους καλές σχέσιες, δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Πέρσι ήμουν κοντά με τον Βιεϊρίνια, τρώγαμε μαζί".

Για την μεγαλύτερη νίκη: "Κρατάω το παιχνίδι με την Φενέρ γιατί περάσαμε στον όμιλο και γιατί αυτό το ματς ήταν σαν πόλεμος"

Για την επόμενη ημέρα της καριέρας του: "Ακόμη δεν γνωρίζω. Εχω μιλήσει με ομάδες από την Πολωνία και την Κύπρο αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι".

Για το τι του μένει από Θεσσαλονίκη: "Είμαι πολύ καιρό εδώ δεν είναι εύκολο να φύγω τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί εδώ και έχω κάνει φίλους στην Περαία. Θα το σκεφτόμουν μετά το τέλος της καριέρας μου να γυρίσω εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μας. Ο γιος μου, ο Μαξ, είναι έξι χρονών, παίζει στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και μου λέει ότι δε θέλει να φύγει από την ομάδα! Εχει τους φίλους του εδώ. Παίζει αμυντικό χαφ σαν τον Γκαρσία. Δεν έχει μακρύ μαλλί αλλά φοράει και αυτός το νούμερο 5..."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags