Facebook Pixel Άμα θες να φύγεις, φύγε…
| 2010-12-24 16:45:00

Άμα θες να φύγεις, φύγε…

Άμα θες να φύγεις, φύγε…

…κι άμα θες να κάτσεις, κάτσε, να γκρινιάζεις μόνο πάψε! Το παλιό λαϊκό τραγούδι ταιριάζει γάντι με τους μεγαλομετόχους του ΠΑΟ. Ο sportdog μυρίστηκε νέα σενάρια αποχωρήσεων-επιστροφών.

Το «κεφάλαιο» Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει οριστικά ούτε για τον Νικόλα Πατέρα, αλλά ούτε και για τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» δέχεται πιέσεις από τους μετόχους για να επιστρέψει στο πόστο του, μια και θεωρείται ο καταλληλότερος γι’ αυτή τη θέση.

Αυτές οι πιέσεις μέχρι τις 17 Γενάρη, που είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ., έχουν σοβαρές πιθανότητες να πιάσουν τόπο, μια και αυτή τη φορά ο Πατέρας δεν αποχώρησε όπως τον περασμένο Μάιο. Έχει πρόσφορο έδαφος αν γυρίσει και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην ομάδα παραμένουν οι στενοί του συνεργάτες: ο Ησαϊας με τον Αντωνίου.

Την ίδια ώρα, από το περιβάλλον του Βγενόπουλου εκφράζεται η άποψη ότι ο «Βγενό» θα επιστρέψει και μάλιστα άμεσα στον Παναθηναϊκό. «Θα εκτεθούν όσοι καταδικάζουν τώρα τον Βγενόπουλο. Την αγαπάει την ομάδα και δεν πρόκειται να την αφήσει», λένε οι άνθρωποι που τον ξέρουν καλά.

Το θέμα είναι, όμως, αυτό το «φεύγω-επιστρέφω» έχει κουράσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού που περιμένει μια πιο υπεύθυνη στάση από τους μεγαλομετόχους και μια λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί και απειλεί σοβαρά την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags