Facebook Pixel "Μου αρέσει εδώ, αλλά αν δεν πληρώνεσαι..."
| 2012-05-24 16:15:00

"Μου αρέσει εδώ, αλλά αν δεν πληρώνεσαι..."

"Μου αρέσει εδώ, αλλά αν δεν πληρώνεσαι..."

Ο Νιμανί είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, ωστόσο θέτει το οικονομικό ως μεγάλο εμπόδιο στην παραμονή του στην Τούμπα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην ιστοσελίδα "le10sport.com":

Για το πώς κύλησε η σεζόν στον ΠΑΟΚ: "Πήγε αρκετά καλά. Ανακάλυψα τη χαρά του ποδοσφαίρου από τότε που ήρθα εδώ. Ό,τι στερήθηκα για χρόνια το βρήκα εδώ. Ευχαριστώ τον Λάσλο Μπόλονι ο οποίος με κάλεσε τον περασμένο χειμώνα για να έρθω στον ΠΑΟΚ".

Για το αν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: "Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας. Οι ομάδες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν πολλές οικονομικές δυσκολίες. Είναι απίστευτα δύσκολα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τους μισθούς των παικτών. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πληρωθεί για πάνω από ένα χρόνο. Μ΄ αρέσει εδώ, αλλά αν δεν πληρώνεσαι...".

Για το τι θα κάνει στο μέλλον: "Μολονότι έχω ακόμη συμβόλαιο, έως το 2013, με τη Μονακό, η η επιθυμία μου είναι να πάω κάπου αλλού. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα με αφήσει ελεύθερο για να βρω μία λύση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να συνεχίσω να χαίρομαι το ποδόσφαιρο όπως γινόταν εδώ στην Ελλάδα. Είμαι ανοιχτός σε κάθε προοπτική".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags