Facebook Pixel Χαιρετάει ο Τζόρβας;
| 2011-02-17 09:40:00

Χαιρετάει ο Τζόρβας;

Χαιρετάει ο Τζόρβας;

Την απόκτηση του Σηφάκη θέλει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφόρησε στην πιάτσα των ατζέντηδων. Διαβάστε τι ισχύει.

Σύμφωνα με τη φημολογία, οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν τον τερματοφύλακα του Άρη, κάτι που σημαίνει την αποχώρηση του Τζόρβα από το ρόστερ.

Ομάδες από Ιταλία και Γερμανία έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Άλεξ και, ίσως, αυτό να έχει ενεργοποιήσει τους «πράσινους».

Το συμβόλαιο του Σηφάκη με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και από την πλευρά των Θεσσαλονικέων υπάρχει ενδιαφέρον για την ανανέωσή του. Διαφορετικά ο παίκτης, αν δεν θέλει να το ανανεώσει, θα φύγει στο τέλος της επόμενης σεζόν ελεύθερος.

Κάπου εδώ μπαίνει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το σενάριο και είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό στον Άρη για να πάρει από το προσεχές καλοκαίρι τον παίκτη…

Πολλές οι παράμετροι, όπως το ενδιαφέρον και του Ολυμπιακού για τον Σηφάκη, αλλά η φημολογία που έχει δημιουργηθεί δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Όπως το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού για τον Μιχάλη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags