Facebook Pixel Πώς την πάτησε έτσι;
| 2011-02-17 10:59:00

Πώς την πάτησε έτσι;

Πώς την πάτησε έτσι;

Μέχρι και δύο μήνες είναι πιθανό να περιμένει ο Χαβίτο μέχρι να διευθετηθεί το θέμα του από τη ΦΙΦΑ και να μπορέσει να αγωνιστεί με την Ντεπορτίβο!

Το πρόβλημα που είχε προκύψει με τα έγγραφα του δανεισμού του από τον Άρη δεν έχει λυθεί, από ό,τι φαίνεται και ο ίδιος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του δεν έκρυψε την ανησυχία του.

«Ανησυχώ γιατί ήρθα με την επιθυμία να αγωνιστώ και το πράγμα καθυστερεί πολύ. Μου είπαν να κάνω υπομονή και να μην ανησυχώ. Μίλησα με τους ανθρώπους του Άρη και είπαν ότι έστειλαν τα απαιτούμενα έγγραφα.

Αυτό που ξέρω είναι πως καθυστέρησαν να τα στείλουν γιατί περίμεναν πρώτα να εισπράξουν μία δόση χρημάτων και αυτή κατατέθηκε μετά την προθεσμία», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Αισθάνομαι καλά εδώ, έχω προσαρμοστεί, αλλά το να αγωνίζεσαι είναι κάτι διαφορετικό. Αισθάνομαι αβοήθητος γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θέλω να αγωνιστώ και δεν μπορώ. Απλώς περιμένω και ελπίζω να λυθεί το θέμα».

Για το ενδεχόμενο να περιμένει μέχρι και δύο μήνες για να διευθετηθεί το θέμα του, είπε: «Θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα αν συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έχω μόλις δύο μήνες μπροστά μου για να παίξω και να προσαρμοστώ στους αγωνιστικούς ρυθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags