17/02/11 - 12:59

Τι κάνεις, παλαβιάρη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στον τουρκικό Τύπο και δείχνει έναν λοχαγό ο οποίος πυροβολεί σε στόχο που δίπλα του έχει τοποθετήσει τους άντρες του, έχει προκαλέσει σάλο…

45.164views 0shares

Το συμβάν έγινε στην πόλη Σίρνακ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο λοχαγός δεν λογαριάζει τις ζωές των ανδρών του καθώς τους τοποθετεί όλους ξηστά στον στόχο του και πυροβολεί. Μάλιστα κάποια στιγμή σκύβει, γυρνά την πλάτη του στον στόχο και πυροβολεί ανάμεσα από τα πόδια του!

Ο λοχαγός μέσα στην έκστασή του δεν διστάζει να φωνάξει: «όποιος είναι δειλός, να σηκωθεί να φύγει». Κανένας όμως φαντάρος δεν τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα τον περίμενε ποινή!

Στο βίντεο ο λοχαγός ακούγεται να προειδοποιεί τους στρατιώτες και να τους λέει να “μην κουνηθεί κανείς”, γιατί θα πυροβολήσει. Και αμέσως μετά, όταν κοιτάζουν το στόχο, ακούγεται μια φωνή που λέει ότι οι σφαίρες έπεσαν η μια δίπλα στην άλλη

Ήδη το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας, ετοιμάζει προκαταρκτική έρευνα για τις εικόνες που μεταδόθηκαν στα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Πηγή: newsday.gr