Facebook Pixel «Μην το καρφώσει ο Σισέ!»
| 2011-02-17 13:04:00

«Μην το καρφώσει ο Σισέ!»

«Μην το καρφώσει ο Σισέ!»

Μία ακόμα φορά ο Νικόλας Αλέφαντος σχολιάζει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, το ντέρμπι του Σαββάτου και καλεί τον Βαλβέρδε να βάλει μαν του μαν στον Σισέ τον Αβράμη…

Έκλεισα τη στήλη τη Δευτέρα λέγοντας για τον ειδικό ρόλο που πρέπει να έχει ο Αβραάμ κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός ένα είδος μαν του μαν στον Σισέ γιατί αυτός είναι ο μισός Παναθηναϊκός. Δεν θέλεις να χάσεις σε αυτό το ματς με τίποτα. Θες να κρατήσεις το μηδέν πίσω. Ε, κλείδωσε τον Σισέ και μάθε από το πάθημα του πρώτου αγώνα που βρήκε ελεύθερο πέλαγος και σε εκτέλεσε δύο φορές. Μα επιτρέπεται να παίζεις με τον Παναθηναϊκό και να σε βρίσκει μπόσικο στο ανοιχτό πέλαγος; Άμα βρει χώρους ο Σισέ θα το καρφώσει, τελείωσε.

• Ο Αβραάμ λοιπόν είναι γρήγορος, είναι μαχητής, πρέπει να γίνει κολλητός του σε αυτό το ματς. Με βοήθειες από τον Ραούλ Μπράβο και τον Μέλμπεργκ που θα κάνει 4-5 μέτρα βάθος.

• Έχει καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, αν έρθει να παίξει ανοικτά ο Φερέιρα στο Καραϊσκάκη, θα φάει 4 γκολ! Και θα του λένε «φύγε να φέρουμε τον Κούπερ»! Αλέφαντος σας τα λέει από τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα έρθει να παίξει ανοικτά ο Παναθηναϊκός, και ας θέλει μόνο τη νίκη. Με τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη ρε θα παίξεις ανοικτά; Θα γίνει γλέντι. Δεν είναι ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, έχει βολίδες ο Ολυμπιακός μπροστά!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags