Facebook Pixel «Δήμιος του Παναθηναϊκού!»
| 2011-02-17 13:09:00

«Δήμιος του Παναθηναϊκού!»

«Δήμιος του Παναθηναϊκού!»

Αυτός είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας «Le Buteur» για τον Ραφίκ Τζιμπούρ και τη… σχέση του με τους «πράσινους». «Έχει σκοράρει εφτά φορές εναντίον τους, με όλες τις ελληνικές ομάδες που έχει αγωνιστεί»!

«Τζιμπούρ, ο δήμιος του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του στηρίζονται στην νέα μεταγραφή τον Τζιμπούρ που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία και να πάρει εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ.

Ο Αλγερινός διεθνής είναι αναμφίβολα ο δήμιος του Παναθηναϊκού τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Τζιμπούρ έχει σκοράρει εφτά φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό με όλες τις ελληνικές ομάδες που έχει αγωνιστεί (Ατρόμητος, Πανιώνιος και ΑΕΚ).

Τον περασμένο Οκτώβρη, ως παίκτης της ΑΕΚ είχε βάλει το μοναδικό γκολ στη νίκη επί των Πράσινων», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο συντάκτης του δημοσιεύματος.

Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, υπάρχουν και όσα είχε πει πρόσφατα σε φίλους του ο Τζιμπούρ, για το παιχνίδι: «Ξέρω ότι μεγάλος μας αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός και μετά τον Άρη θέλω να σκοράρω απέναντι του, βοηθώντας την ομάδα μου να "κλειδώσει" την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags