17/02/11 - 13:16

«Δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα!»

Περίεργη δήλωση από τον Φάνη Γκέκα, που μάλλον ξεχνάει ότι έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

«Δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα!»
26.040views 0shares

Ο Έλληνας φορ σχολίασε ότι αδικείται που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε μεγάλη ομάδα και αυτό θα ήθελε να συμβεί στο μέλλον.

Σε επόμενη ερώτηση, μάλιστα, σχετικά με το αν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό, άφησε… ορθάνοικτο το ενδεχόμενο. Σκεπτόμενος, σύμφωνα με όσα συμπεραίνουμε, ότι είναι η ευκαιρία του να παίξει σε μεγάλη ομάδα…

Αποσπάσματα από την συνέντευξη στο «Present Days»:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν γνωρίζω αν όντως ακούστηκε τ’ όνομα μου. Και μόνο ότι βγήκε αυτή η φήμη, πάντως είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Δεν είναι λίγο να λένε ότι σε θέλει «μια» Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα δεν μου είπε κανείς τίποτα».

Για την εθνική ομάδα: «Δεν θέλω ν’ αναφερθώ σε αυτό το θέμα, αυτή την περίοδο. Δεν έχω κάνει κανένα λάθος στο θέμα της Eθνικής!».

Για το αν θα ήθελε ν’ αλλάξει ομάδα: «Πιστεύω ότι αδικούμαι που δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα! Το αξίζω. Αν θα γίνει ή όχι δεν το ξέρω, αλλά υπάρχουν ακόμη χρόνια και πιστεύω ότι μπορεί στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον».

Για το τι θ’ απαντούσε αν του «χτυπούσε» την πόρτα ο Ολυμπιακός: «Γιατί να πω όχι; Αν γίνει μία σοβαρή πρόταση και δελεαστική, που να καλύπτει τα συμφέροντα τα δικά μου, βεβαίως θα την άνοιγα... Γιατί όχι;».

Για την «ελληνοποίηση» της Άιντραχτ Φρανκούφτης: «Εφόσον ένας ποδοσφαιριστής τα πηγαίνει καλά, γιατί να μην έρθει στη Γερμανία και στην Φρανκφούρτη; Απ’ ότι έχει δείξει ο πρόεδρος είναι φιλέλληνας, «πηγαίνει» τους Έλληνες ποδοσφαιριστές κι όποιοι συμπατριώτες μας έχουν έρθει εδώ, έχουν αποδώσει».

Για το αν θα επέστρεφε στην Λάρισα: «Το έχω δηλώσει και παλαιότερα και πιστεύω ότι αυτό δεν αλλάζει. Αρκεί η ομάδα να είναι εκεί που πρέπει να είναι. Και σίγουρα να μην βρίσκονται κάποιοι παράγοντες που να θέλουν το κακό της Λάρισας».