Facebook Pixel Νέα απίστευτη γκάφα της ΕΡΤ! Έχασαν το χρυσό του Κοσμίδη!
| 2012-05-27 16:28:00

Νέα απίστευτη γκάφα της ΕΡΤ! Έχασαν το χρυσό του Κοσμίδη!

Νέα απίστευτη γκάφα της ΕΡΤ! Έχασαν το χρυσό του Κοσμίδη!

Ο προγραμματισμός της ΕΡΤ μας εκπλήσσει ολοένα και περισσότερο...

Σε νέο ρεσιτάλ ανευθυνότητας, οι κατά τ’ άλλα υπεύθυνοι της ΕΡΤ, επέλεξαν να αρχίσουν την μετάδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής από το Μονπελιέ στις 4 το απόγευμα, ενώ οι αγώνες (με παρουσία 4 Ελλήνων αθλητών στους τελικούς) άρχιζαν στις 3. Ο πρώτος τελικός μάλιστα ήταν αυτός του εδάφους με την συμμετοχή του Λευτέρη Κοσμίδη.

Οι αρμόδιοι διάλεξαν να μεταδοθεί αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός από τη ΝΕΤ, μετά το δελτίο ειδήσεων την ώρα που η ΕΤ1 έπαιζε την κομβικής σημασίας για το έθνος ταινία, «Κάτι να καίει». Προφανώς δεν τους έκαιγε καθόλου το γεγονός ότι ο Κοσμίδης (τουλάχιστον για τους γνωρίζοντες και όχι για τους περαστικούς) ήταν φαβορί για μετάλλιο και ο τελικός του εδάφους άρχιζε στις 3!!!

Ο Έλληνας αθλητής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρο, η προσπάθειά του έμεινε στο τηλεοπτικό σκοτάδι και δεν είχαν ούτε τη στοιχειώδη ευαισθησία να το προβάλλουν άμεσα ως έκτακτη είδηση εμβόλιμα στο δελτίο ειδήσεων. Αντ’ αυτού μάθαμε τα νέα της Eurovision (καθώς και της γαρδένιας) για να φτάσει η ώρα 16:45 και να παίξει η είδηση πρώτο θέμα (ευτυχώς) στα αθλητικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανότατα δεν θα είναι ούτε η τελευταία που η κρατική τηλεόραση χάνει ένα σημαντικό γεγονός. Έτρεχε ξανά μόνη της και κατάφερε να βγει δεύτερη. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους!

Πραγματικά τρέμουμε για όσα ΔΕΝ θα δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags