Facebook Pixel Γέρος, κουρασμένος ή άρρωστος;
| 2011-02-17 15:30:00

Γέρος, κουρασμένος ή άρρωστος;

Γέρος, κουρασμένος ή άρρωστος;

Ακόμα να αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό γιατί δεν προπονήθηκε την Τετάρτη ο Κατσουράνης! Στην αρχή ήταν ίωση, μετά έγινε κόπωση. Αυτός, πάντως, έπινε καφέ…

Ρε παιδιά, τι συμβαίνει τελικά με τον Κώστα Κατσουράνη λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Θα μας πουν από τον Παναθηναϊκό;

Ο διεθνής μέσος δεν προπονήθηκε χθες (για την ακρίβεια δεν πήγε καθόλου στην Παιανία) και η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε -τουλάχιστον αρχικά- ότι ήταν άρρωστος.

Μάλιστα, λεγόταν ότι ο παίκτης δεν είχε ανεβάσει και πυρετό και πως λογικά θα προπονηθεί σήμερα και θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Όπως και έγινε, δηλαδή, αφού ο Κώστας Κατσουράνης προπονήθηκε κανονικότητα σήμερα. Όμως, προέκυψε «θέμα» με τον παίκτη γιατί εθεάθη χθες να πίνει καφέ στην Πεντέλη (!) με ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας (της Football League).

Και, μάλιστα, η φημολογία λέει ότι το γεγονός συνέβη το πρωί, την ώρα που ήταν η προπόνηση του Παναθηναϊκού...

Οι «πράσινοι» έπειτα τα… μάζεψαν για τη γρίπη και έλεγαν ότι ο παίκτης πήρε ρεπό όχι λόγω ίωσης, αλλά επειδή οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από κόπωση! Και κρίθηκε, προφανώς, σκόπιμο να πάρει ρεπό, να πιει τον καφέ του και να ξεκουραστεί.

Περίεργα πράγματα, λοιπόν, συμβαίνουν με τον Κατσουράνη και από τον Παναθηναϊκό δε δίνουν διευκρινήσεις. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι ζωής ή θανάτου μα τον Ολυμπιακό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags