Facebook Pixel Η Τζουντ τα έκανε όλα...
| 2011-02-17 15:30:00

Η Τζουντ τα έκανε όλα...

Η Τζουντ τα έκανε όλα...

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα λένε ότι κρύβετε μία μεγάλη γυναίκα... Που αποφασίζει ακόμα και για τα ρούχα που θα βάλει...

Είναι πολλές οι γυναίκες που έχουν άποψη για όλα και ασκούν επιρροή στις αποφάσεις των συζύγων τους... Στην οικογένεια του Τζιμπρίλ Σισέ δεν γνωρίζουμε πως έχουν διαμορφωθεί οι... ισορροπίες, ωστόσο οι πληροφορίες από το περιβάλλον του Γάλλου σούπερ σταρ αναφέρουν ότι η σύζυγος του -η Τζουντ- ήταν αυτή που τον παρότρυνε να καταφύγει σε μία εξτρίμ ενδυματολογική επιλογή για την εμφάνισή του στα βραβεία "Status" (σύμφωνα με την ιστοσελίδα TLIFE η φούστα ήταν του οίκου Comme des Garcons, ανήκει στην κολεξιόν του 2009, αγοράστηκε στην Αμερική και κοστίζει 1200 ευρώ!).

Το σκεπτικό της ήταν πως μία ιδιαίτερη βραδιά χρειάζεται και ανάλογο ντύσιμο για να την ?υποστηρίξει?. Αυτή ήταν η άποψη της Τζουντ Σισέ κι ας έγραφε μετά στο Twitter ότι "ο Τζιμπρίλ ετοιμάζει κάτι για το οποίο η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη".

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού πάντως δεν έκανε κάτι πρωτόγνωρο για τα δικά του δεδομένα. Με φούστα (του διάσημου δημιουργού Ζαν Πολ Γκοτιέ) είχε παραλάβει παλαιότερα και το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς στη Γαλλία και κόντεψε μάλιστα να βρει δουλειά ως μοντέλο! "Εκείνη την εποχή με πήραν τηλέφωνο αρκετοί σχεδιαστές μόδας για να πάρω μέρος σε σόου... είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του, ενώ εξήγησε πως ?πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση για να το κάνεις αυτό".

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags