Facebook Pixel Διασυρμός σε ταβέρνες και facebook!
| 2012-05-29 11:04:00

Διασυρμός σε ταβέρνες και facebook!

Διασυρμός σε ταβέρνες και facebook!

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου καταπιάνεται με το "φαινόμενο Ξενιάδης" το οποίο συντηρείται στην επιφάνεια επί μήνες λόγω της αδιαφορίας των άλλοτε μετόχων.

Πως καταντήσαμε λοχία… Ή μάλλον πως την καταντήσατε αμέτοχοι; Να εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο ένας άνθρωπος με μηδενική φορολογική δήλωση τα τελευταία επτά χρόνια, δίχως φανερό εισόδημα και διαπιστωμένους κύκλους εργασιών που να πιστοποιούν την οικονομική επάρκεια και φερεγγυότητά του και να δικαιολογούν τις μεγαλοστομίες του, με έναν όμιλο-εταιρειών φάντασμα στους κόλπους του οποίου δεν μπορείς να βρεις κανέναν στο τηλέφωνο για να σου δώσει επαρκή στοιχεία για τη δράση του και να το παίζει σωτήρας… Ήρωας!

Τραγική κατάληξη για μία ομάδα που (θα) συμβολίζει αιώνια, τουλάχιστον στις καρδιές όσων έχουν απομείνει ρομαντικοί και αγνοί, το σύμβολο της διαφορετικότητας, όχι το λάβαρο του εξευτελισμού. Κι όμως εδώ και επτά μήνες επιτρέπεται σε έναν άνθρωπο που στερείται συνέπειας των λόγων του (για να μην μπω σοβαρότητας) να σέρνει την ΑΕΚ σε ταβέρνες, να συζητά για το μέλλον της αόριστα και ο οποίος δίχως την παραμικρή απόδειξη πραγματικής οικονομικής ισχύος ότι διαθέτει τα εκατ. ευρώ που τάζει, την διαπομπεύει δημοσίως στο facebook με αναφορές κατά προσώπων που έχουν γράψει ιστορία σε αυτήν την ομάδα.

Όπως αυτή κατά του Ντέμη Νικολαΐδη για παράδειγμα, ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο καθένας από εμάς για την προεδρική δράση του. Υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι υπήρξε επί σειρά ετών ο ποδοσφαιριστής-σύμβολο κατά του εγχώριου κατεστημένου; Και ποιος είναι ο Ξενιάδης να τον πιάνει στο στόμα του, να τον αποκαλεί «κοντό» και να μιλάει για διασυρμό των εφημερίδων επειδή στάθηκαν δίπλα σε έναν άνθρωπο που έφερε ζεστά 1,7 εκατ. ευρώ όταν οι βασικοί μέτοχοι της ομάδας αρνούνται να αποστείλουν έστω 50 χιλιάρικα για να βοηθήσουν σε μία δύσκολη στιγμή;

Δεν φταίει όμως ο κάθε Ξενιάδης…

… όπως επίσης δεν μπορούν να καταλογιστούν ευθύνες στον Ανδρέα Δημητρέλλο όταν κυνηγάει το ευρώ με το τουφέκι, όταν στα Σπάτα καταφτάνουν επαγγελματίες κάθε είδους (οδηγοί, σεκιουριτάδες, μανάβηδες, γεωπόνοι κ.α.) ζητώντας τα οφειλόμενα για να ζήσουν τις οικογένειές τους και αποχωρούν με κάποια έναντι τα οποία προσφέρουν από την τσέπη τους άνθρωποι που τρέχουν την ΠΑΕ και δεν είναι καν μέτοχοι!

Γιατί να φέρουν ευθύνη ο κάθε Δημητρέλλος, ο κάθε Μπόβαλης άνθρωποι οι οποίοι βιώνουν καθημερινά το δράμα των υπαλλήλων της εταιρείας αντιλαμβανόμενοι ότι μετά από 5-6 μήνες απληρωσιάς, βρίσκονται οι ίδιοι υπόλογοι απέναντί τους εξαιτίας της αδιαφορίας του Νοτιά, του Παππά, του Μάκαρου του Κασνακίδη και όλων των (πρώην) μελών της άλλοτε αγαπημένης παρέας που δεν πράττουν τα αυτονόητα;

Παρά αφήνουν την ΑΕΚ να διασύρεται σε ταβέρνες, σε διαδικτυακούς τόπους κοινωνικής συνεύρεσης, σε παρακμιακά μπαράκια, σε συζητήσεις (άκουσον άκουσον!) με εγγυητή (για την ευρωστία του Ξενιάδη) τον Σαλιαρέλη!

Έταξε 5 εκατ. ευρώ ο σωτήρας! Έτρεξαν από πίσω ο Δημητρέλλος και ο Χατζηχρήστος διότι στην ανάγκη δίνεις σημασία ακόμα και σε ανθρώπους οι οποίοι δις στο παρελθόν έχουν αποδειχθεί απολύτως αφερέγγυοι και ασυνεπείς απέναντι στις υποσχέσεις τους. Είναι η τρίτη (και όχι η δεύτερη όπως διάβασα κάπου) φορά που ο Ξενιάδης εμφανίζεται στο προσκήνιο και μπροστά από μία πιατέλα γαρίδες, δηλώνει ότι έχει τη λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημά της. Ισχυριζόμενος ότι έχει άμεσα 5 εκατ. ευρώ και ότι ακόμα 15 περιμένουν αραγμένα σε κάποιον από τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς του προκειμένου να εκτοξεύσουν την ΑΕΚ μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Άραγε να υπάρχει κάποιος πίσω του; Άραγε να είναι η βιτρίνα ενός πραγματικά σπουδαίου και δυνατού επιχειρηματία που διαθέτει τόσα χρήματα; Θα ήταν τόσο όμορφο και βολικό αυτό για την ΑΕΚ. Σκέψη ελπίδας για μερικά λεπτά. Για δευτερόλεπτα… Και μετά αναλογίζεσαι: ποιος σοβαρός επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς, με άμεσα διαθέσιμα 20 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να επιλέξει για «βιτρίνα» του τον Βασίλη Ξενιάδη;

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags