Facebook Pixel Εργομετρικά στην ΑΕΚ; Ποτέ!
| 2011-02-17 17:21:00

Εργομετρικά στην ΑΕΚ; Ποτέ!

Εργομετρικά στην ΑΕΚ; Ποτέ!

Τώρα, βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει και το άλλο για ΑΕΚ. Και σ’ αυτούς τους παίκτες που αποκτούσε και τους έκανε και καλά εργομετρικά τεστ τα τελευταία χρόνια, τι κατάφερε;

Αφού κάποιοι αποδεικνύονται εύθραυστοι σαν… κρύσταλλα Μουράνο, όπως για παράδειγμα ο Ντιόπ. Είναι δυνατόν να ήτανε θηρία στις εξετάσεις, αλλά μετά να γίνονται τόσο επιρρεπείς σε τραυματισμούς; Κάτι δεν πάει καλά ούτως ή άλλως, λοιπόν.

Συνεπώς δεν πρέπει να προκαλεί και τόση εντύπωση η ανοργανωσιά της ΑΕΚ που πήρε παίκτες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δίχως να τους κάνει τα σχετικά τεστ! Ούτε σύλλογοι ερασιτεχνικού επιπέδου συμπεριφέρονται έτσι, όπως γράφαμε και νωρίτερα.

Από τότε, άλλωστε, που πήγε στην ομάδα ο Χιμένεθ δεν έχουν γίνει εργομετρικά τεστ στους παίκτες, παρά το γεγονός ότι οι προπονήσεις είναι πλέον πιο έντονες απ’ ό,τι επί Μπάγεβιτς. Αρνείται ο Ισπανός να κάνει αυτά τα τεστ. Να είναι τυχαίο ότι τα εργομετρικά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου; Δύσκολο.

Γενικά, λοιπόν, δεν φαίνεται να τα έχουν και σε μεγάλη εκτίμηση τα εργομετρικά στην Ένωση. Στα τυφλά ψωνίζουν παίκτες και στα τυφλά θέλουν να πορεύονται…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags