Facebook Pixel Ουίλιαν, το "πουλέν" του Νινιάδη (BINTEO)
| 2011-02-17 18:20:00

Ουίλιαν, το "πουλέν" του Νινιάδη (BINTEO)

Ουίλιαν, το "πουλέν" του Νινιάδη (BINTEO)

Πριν από πέντε περίπου χρόνια, ο Ανδρέας Νινιάδης είχε βάλει στο... μάτι ένα αμούστακο πιτσιρικά που έκανε τα πρώτα του βήματα με την Κορίνθιανς.

Παρακολουθούσε την εξέλιξή του από τη δεύτερη ομάδα μέχρι και τις πρώτες του εμφανίσεις με τους επαγγελματίες της "τιμάο". Ο λόγος για τον σημερινό παικταρά της Σαχτάρ, Ουίλιαν που τώρα κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Άργησε πολύ όμως να ενημερώσει τους υπευθύνους του Ολυμπιακού για την αξία του πιτσιρικά που είχε τρομακτικά γρήγορη εξέλιξη και τον πρόλαβαν οι Ουκρανοί. Η Σαχτάρ έβγαλε από τα ταμεία της κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2007 και τον πήρε στο Ντόνετσκ.

Βλέποντάς τον ο Νινιάδης χθες στο ματς των Ουκρανών με τη Ρόμα στο Ολίμπικο για το Τσάμπιονς Λιγκ να κάνει τρομερή εμφάνιση, θυμήθηκε το σκάουτινγκ που είχε κάνει για χάρη του και παραδεχόταν ότι τέτοια πιτσιρίκια τα τσεκάρεις δυο τρεις μήνες και μετά πας και τα παίρνεις, διαφορετικά το... πουλάκι πετάει!

Για την ιστορία, ο μεσοεπιθετικός Ουίλιαν που είναι μόλις 23 ετών έχει πανηγυρίσει τα τελευταία χρόνια, δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ουκρανίας, δυο Σούπερ Καπ Ουκρανίας και το ΟΥΕΦΑ.

Πάρτε μια γεύση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags