Facebook Pixel Απουσίασαν οι μάρτυρες, στις 3/3 η δίκη Κομπότη!
| 2011-02-17 22:52:00

Απουσίασαν οι μάρτυρες, στις 3/3 η δίκη Κομπότη!

Απουσίασαν οι μάρτυρες, στις 3/3 η δίκη Κομπότη!

Στις 3 Μαρτίου θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση δωροδοκίας του αγώνα Τρίκαλα-Λεβαδειακός στην οποία εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων», Γιάννης Κομπότης, αφού σήμερα απουσίασαν οι βασικοί μάρτυρες!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΕΠ Β'-Γ' Εθνικής, αποφάσισε να αναβάλει για την ημερομηνία εκείνη τη διαδικασία, καθώς το πρωί της Πέμπτης, που ήταν προγραμματισμένη αρχικά η εκδίκαση, στα γραφεία της Επιτροπής βρέθηκε μονάχα ο κατηγορούμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης και απουσίασαν οι βασικοί μάρτυρες Χρήστος Πουρής και Βαγγέλης Πλεξίδας!

Οι εκπρόσωποι του τερματοφύλακα και του προέδρου της ΠΑΕ Τρίκαλα, δικαιολόγησαν τους πελάτες τους, τονίζοντας πως έλαβαν αργά τις προσκλήσεις για να παραβρεθούν στη διαδικασία.

«Διασύρομαι εδώ και τόσους μήνες. Θα ξεφτιλίζομαι μια ζωή με αυτή την κατάσταση; Δεν αντέχω άλλο! Έχω οικογένεια! Δεν έχει ξαναγίνει να έρχεται ο κατηγορούμενος και να μην έρχονται οι καταγγέλλοντες» ξέσπασε μετά τη γνωστοποίηση της απουσίας Πλεξίδα-Πουτή ο Κομπότης, ενώ ο δικηγόρους του προέδρου της "πράσινης" ΠΑΕ, Βασίλης Γκαγκάτσης σημείωσε: «Αυτή η υπόθεση εκκρεμεί πέντε μήνες και αυτό κάνει κακό στην ομάδα του Λεβαδειακού και δημιουργεί αναταραχή στον κόσμο. Οι δύο μάρτυρες έχουν κληθεί νόμιμα και αποφεύγουν να έρθουν. Πρέπει να δικάσετε».

Η εκδίκαση, πάντως, αναβλήθηκε για τις 3 Μαρτίου, με τον πρόεδρο της Πειθαρχικής να ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση που οι μάρτυρες δεν εμφανιστούν ούτε και τότε θα τους ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για δυσφήμιση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags