Facebook Pixel Του το πήρε από το... Λαιμό!
Άλλα Σπορ
| 2012-06-03 20:48:00

Του το πήρε από το... Λαιμό!

Του το πήρε από το... Λαιμό!

Η ψυχωμένη Βουλιαγμένη νίκησε 11-10 στα πέναλτι (κ.α. και παράταση 7-7) τον Ολυμπιακό στον πέμπτο τελικό της Α1 στην έδρα της και πήρε το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1998, κάνοντας για πρώτη φορά νταμπλ!

Μοιραίος για τους ερυθρόλευκους ο Δημήτρης Μάζης που στα 8`` πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας έχασε πέναλτι για τον Ολυμπιακό στο 7-7...

Ολος ο αγώνας πήγαινε γκολ-γκολ και είναι χαρακτηριστικό πως καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει διαφορά δύο τερμάτων σε όλη την κανονική διάρκεια, αλλά και στην παράταση. Ομως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άγγιξε τη νίκη στην κανονική διάρκεια, όταν λίγο πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 7-7 είχε τη χρυσή ευκαιρία να πετύχει γκολ.

Ο Μάζης που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι όμως, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και το ματς στην παράταση! Εκεί έσπασαν καρδιές, αλλά όχι και οι... άμυνες. Πραγματικά ήταν πολύ σκληρές και σε κάποιες φάσεις υπέρμετρα σκληρές, όμως το σκορ δεν άλλαξε.

Για τρίτη φορά στη σειρά, ο τελικός πήγε στα πέναλτι και εκεί οι παίκτες της Βουλιαγμένης φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι, με αποτέλεσμα να πάρουν τελικά και τη νίκη με 4-3 (συνολικό σκορ 11-10).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-2, 1-1
Παράταση: 0-0, 0-0
Πέναλτι: 4-3
Βουλιαγμένη: Καρούντζος 1, Γούνας 2, Αφρουδάκης 3, Μυλωνάκης 2, Ελμισιάν 1, Βλαχόπουλος 1, Τίγκας 1,
Ολυμπιακός: Μουρίκης 2, Δελακάς 3, Χατζηκυριακάκης 1, Μάζης 2, Φουντούλης 1, Κολόμβος 1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags